Header Ads

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. εργάζεται με πρόγραμμα, που το υλοποιεί προς όφελος του ελληνικού λαού (Φ.1818)

Ανακοίνωση υπ΄αριθ. 26/ 28.12.2022
  


Από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Κορινθίας της Ν.Δ. Κορινθίας ελάβαμε την παρακάτω Ανακοίνωση προς ενημέρωση της Κοινής γνώμης


*H Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύει ακόμη μία φορά πως είναι Κυβέρνηση των έργων. Δεν αφήνει καμία σκιά από την παραπληροφόρηση που χρησιμοποιεί αλόγιστα ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε παντιέρα το fake news της “HUMAN RIGHTS 360” Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, στην υπόθεση δύο Δικηγόρων, οι οποίοι φέρονταν να συνεργάζονται με τούρκους δουλέμπορους στο μεταναστευτικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υιοθετήσει την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο και τον θάνατο της πεντάχρονης Μαρίας, που ο Ερντογάν το χρησιμοποίησε σε όλα τα φόρα του εξωτερικού σε βάρος της Ελλάδας. Το Spiegel δυσφήμισε την Ελλάδα και μετά την αποκάλυψη της αλήθειας απέσυρε την είδηση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί ένοχη σιωπή. Ούτε μία συγγνώμη. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη του Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη και η πρόοδος της έρευνας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δείχνουν την πορεία περίεργων χρηματοδοτήσεων εμπλεκομένων, όπως την ΜΚΟ, που έχει λογαριασμό σε Ελβετική Τράπεζα.

Αναμένεται το πόρισμα της Δικαιοσύνης και θα δείτε τους ενόχους.

*Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ερωτηθείς μεταξύ άλλων είπε: «… Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει μάθει να μιλάει με έργα. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σήμερα στην αντιπολίτευση επενδύει στις «Μακέτες του ψεύδους και της υποκρισίας. Αυτοί που επί 5,5 χρόνια λεηλατούσαν με υπερφορολόγηση τη μεσαία τάξη και τη διέλυσαν.

Παρουσιάζονται, ως υπέρμαχοι των συνταξιούχων οι ίδιοι που τους έβλεπαν με απάθεια να κλαίνε έξω από τα κλειστά ΑΤΜ των τραπεζών. Οι ίδιοι επισκέπτονται άτομα των οποίων τα σπίτια εκπλειστηριάζονται και κλαίνε με μαύρο δάκρυ, αυτοί που επί των ημερών τους το 1917 νομοθέτησαν ως κυβέρνηση τη δυνατότητα των Τραπεζών να το κάνουν και μάλιστα ηλεκτρονικά. Πάντα πίστευα ότι η κυβερνητική ευαισθησία οφείλει να αποτυπώνεται με πράξεις…» 

*Θέτουμε υπόψη της Κορινθιακής Κοινής γνώμης και όχι μόνο, την άποψη ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας του κορωνοϊού και της εισαγόμενης ακρίβειας, ενίσχυσε την ελληνική κοινωνία με 50 δισεκατομμύρια ευρώ με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και συνεχίζει, προσβλέποντας σε νέες επενδύσεις, νέες διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες κρατών για την πρόοδο και την αντιμετώπιση της γενικευμένης κρίσης.

*Στον τομέα της Ελληνοτουρκικής κρίσης, γιατί περί αυτού πρόκειται. Η Ελληνική Κυβέρνηση για πρώτη, ίσως φορά, έχει αναβαθμιστεί τόσο πολύ στον αμυντικό τομέα. Η συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών και ΓΕΕΘΑ υπό την εποπτεία και κατεύθυνση του Πρωθυπουργού, έχουν πετύχει διπλωματικούς και στρατηγικούς στόχους, που είναι προς τη σωστή πορεία. Η προσπάθεια αυτή, που αποτελεί θέμα επιβίωσης του Ελληνικού έθνους ικανοποιεί τους φίλους και προβληματίζει τους απέναντί μας, που αναζητούν σε καθημερινή βάση την υλοποίηση, υπό ευνοϊκούς όρους, της «Αιτίας Πολέμου» για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Με απόφαση της ΔΕΕΠ / ΝΔ Κορινθίας 

Ο Πρόεδρος 
Δημήτριος Σουφρίλας




Δεν υπάρχουν σχόλια