Header Ads

Ευχαριστώ τον θεράποντα Ιατρό Παναγιώτη Γρ. Παπαπάνο (Φ.1818)

    

Αγαπητοί μου αναγνώστες, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια κάποιες σκέψεις που με απασχολούν.

Λόγω μεγάλης ηλικίας και επιβάρυνσης της οράσεώς μου, ζήτησα την επιστημονική γνώμη του φίλου Οφθαλμιάτρου της πόλεώς μας Παναγιώτη Γρ. Παπαπάνου.

Ο γιατρός και Διευθυντής της οφθαλμολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, με την ευγένεια και κατανόηση της ανθρώπινης αδυναμίας με εξέτασε και γνωμάτευσε καταρράκτη με μεγάλη βλάβη στον δεξιό μου οφθαλμό.

Μου συνέστησε παρεμβατική εγχείρηση σε πρώτη φάση του δεξιού οφθαλμού και σε δεύτερη φάση του αριστερού. Με έβαλε σε πρόγραμμα και με εγχείρισε με laser. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης μου κίνησε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον του να προχωράει βήμα βήμα έχοντας δίπλα του και ενημερώνοντας ασκούμενους και μη συναδέλφους του.

Το αποτέλεσμα υπήρξε ραγδαία θαυμάσιο. Βλέπω ήδη με την πρώτη επέμβαση και διαβάζω χωρίς βοηθητικά γυαλιά βιβλία και ό,τι γράφω. Αναμένω με έκδηλο ενδιαφέρον να μπω στη δεύτερη φάση για τον αριστερό οφθαλμό μου.

Οι ευχαριστείες μου πηγάζουν αυθόρμητα προς τον γιατρό του Νοσοκομείου Κορίνθου. Η προσωπικότητα του Παναγιώτη, η Επιστημονική του κατάρτιση και η ανθρωπιά του συμβαδίζει με την οικογενειακή του παράδοση του υπερήλικα πατέρα του σεβαστού φίλου και συμπολίτη μας Γρηγορίου Παπαπάνου.

Ευχαριστώ τον γιό και εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον πατέρα για τον πανάξιο γιό του.

Με εκτίμηση και αγάπη 
Βαγγέλης Δ. Κόκκινος 
Κόρινθος 29.11.2022


Δεν υπάρχουν σχόλια