Header Ads

Super League - 13η αγωνιστική (Φ.1816)

  
  

Πανηγύρισαν με καπνογόνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού Έκρηξη... συναισθημάτων με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Ατρόμητο 

Οι “πράσινοι” έκαναν το… καθήκον τους και σημείωσαν άλλη μία νίκη. Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Μάγκνουσον ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που πέτυχαν τα τέρματα του Τριφυλλιού, στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαΐδης”. ATROMHTOS 2-0. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του ματς… Tο αποκορύφωμα ήταν τα καπνογόνα τα οποία κρατούσαν ορισμένοι από τους παίκτες της ομάδας.


Το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ είχε κερδισμένο... τον Παναθηναϊκό: 0-0 στο Καραϊσκάκη 

Ανώτερη η Ένωση, με εκπληκτική απόδοση στο 1ο ημίχρονο - Ανέβηκαν στο β’ μέρος οι «ερυθρόλευκοι», ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ του Χάμες Ροντρίγκες Μάχη δίχως νικητή στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ με κερδισμένο τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν ανώτεροι και πιο διαβασμένοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κυρίως στο α’ μέρος), οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο β’ ημίχρονο, αλλά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειές τους. Συνεπώς, η Ένωση έμεινε στο -4 από τη 2η ΑΕΚ, ενώ το «τριφύλλι» πάει στη διακοπή με το +12 από τους μεν και το +8 από τους δε.


Πρώτο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, μετά από 60 χρόνια 
in.gr 13 Νοεμβρίου 2022 

Για πρώτη φορά μετά το 1962 ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.Ένα από τα πιο σπάνια αποτελέσματα σε αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα σημειώθηκε στο σημερινό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League. Κι αυτό γιατί το 0-0, ήταν το πρώτο στο φαληρικό γήπεδο μετά το 1962. Στα 60 αυτά χρόνια που μεσολάβησαν το 0-0 του 1980 είχε λάβει χώρα στη Χαλκίδα, ενώ εκείνο του 1999 ήταν το τελικό αποτέλεσμα σε αγώνα που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε σημειωθεί ένα 0-0 το 2018, το συγκεκριμένο ματς ωστόσο ήταν στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το περσινό 1-1 στα play offs του πρωταθλήματος.


Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός 1-0: Επιτέλους νίκη για τους Αρκάδες 
in.gr 14 Νοεμβρίου 2022, 20:17 

Χάρη σε ένα γκολ του Σίτο στο ξεκίνημα του ματς, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια, επικρατώντας με 10 του Ιωνικού. Ιδανικό φινάλε για τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο γύρο της Super League. Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του Ιωνικού χάρη σε γκολ του Σίτο, επέστρεψαν στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές και ξέφυγαν με +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Νίκαιας.


ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: «Καθάρισε» από την άσπρη βούλα 

Σε ένα ματς με τρία πέναλτι, δύο για τον ΠΑΟΚ κι ένα για τον Βόλο, ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0 στην Τούμπα και έκλεισε τον πρώτο γύρο με σερί τριών νικών.

Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τον πρώτο γύρο της Super League. Ο Δικέφαλος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Βόλου στην Τούμπα και έκανε το 3Χ3 πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου προήλθαν από την άσπρη βούλα ενώ πέναλτι κέρδισαν και οι φιλοξενούμε νοι, αλλά το σπατάλησε ο Μπαριέντος.

    


Δεν υπάρχουν σχόλια