Header Ads

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την Εξοικονόμηση Ενέργειας (Φ.1816)

Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την Εξοικονόμηση Ενέργειας για Μικρές & Μεγάλες Επιχειρήσεις
  


Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, η ENERGY PROFIT σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσαν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση – που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας για το ενεργειακό- , με θέμα την Εξοικονόμηση Ενέργειας για Μικρές & Μεγάλες Επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ενεργειακής κοινότητας Πελοποννήσου, κ. Γεώργιος Οικονόμου και ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης. Στη συνέχεια ο κ. Βασίλειος Τσολακίδης, Διευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας στην ENERGY PROFIT παρουσίασε δεδομένα που αφορούν το ενεργειακό αποτύπωμα της Ελλάδας, την αύξηση του κόστους και τους κλάδους στους οποίους μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακολούθησε ο κ. Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, Διευθυντής Ενεργειακής Εξοικονόμησης ENERGY PROFIT, ο οποίος στην παρουσίαση του εξήγησε όλες τις χρηματοδοτικές λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας προκειμένου να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του με στόχο να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας, παραγωγή ενέργειας και κατ’ επέκταση εξοικονόμηση πόρων για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του.

Τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό.

Δείτε όλη την εκδήλωση στο επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Κορινθίας στο YTUBE 
(https:// w w w . y o u t u b e . c o m / watch?v=ZNIiPC8QoXs ) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (937) media@korinthiacc.gr / www.korinthiacc.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια