Header Ads

Δημοτικά νέα (Φ.1816)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου με την παράταξη ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ του Γιώργου Δέδε

Β. Νανόπουλος: Μας ενώνει το καλό των Κορινθίων!
  


Έργα υποδομής και ζωτικής σημασίας για την ευημερία και προστασία των πολιτών και των περιοχών συζήτησαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟ Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Γιώργος Δέδες, σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο δημαρχείο, παρουσία και των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης κ.κ Τάσου Μποζίκη και Παναγιώτη Καρσιώτη.

Της συνάντησης ακολούθησε κοινή συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τον δήμαρχο Κορινθίων να μιλά για συνάντηση και συνεργασία που αποσκοπεί στις λύσεις των μεγάλων ζητημάτων χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς. «Καλωσορίζω τον Γιώργο Δέδε και τους περιφερειακούς συμβούλους σήμερα στο δήμο Κορινθίων σε μια συνάντηση και συζήτηση για την εύρεση κοινών τόπων δράσης. Οι λύσεις και η ευημερία των πολιτών είναι ο στόχος μας. Όλοι εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς. Δεν υπάρχουν κομματικές διαφορές στην προώθηση και την επίλυση ζητημάτων που οι πολίτες και ο τόπος μας έχουν ανάγκη» είπε ανοίγοντας την συνέντευξη ο Δήμαρχος, δίνοντας στην συνάντηση καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.

«Συζητούμε για θέματα υποδομής, για θέματα άρδευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και των τόπο μας και έχουν καθυστερήσει δραματικά. Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Δήμαρχο ακριβώς γιατί ο στόχος μας είναι κοινός» σημείωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδες.

Το ζήτημα της άρδευσης ήταν το πρώτο που τέθηκε, ζήτημα που ταλανίζει το δήμο Κορινθίων παρά τις λύσεις που η δημοτική αρχή κατόρθωσε να δώσει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η πρωτοφανής λειψυδρία, απόρροια της κλιματικής αλλαγής, καθιστά επιτακτική την υλοποίηση έργων όπως τα έργα στα οποία αναφέρθηκε ο κ.Δήμαρχος και αφορούν, αφενός την άρδευση από τον βιολογικό καθαρισμό της Κορίνθου, έργο που ολοκληρώνεται και αποδίδει το σύνολο των ποσοτήτων ύδατος προς χρήση στους Κορίνθιους παραγωγούς μέσα από τριτοβάθμια επεξεργασία, και αφετέρου το μεγάλο έργο της αποχέτευσης, προϋπολογισμού 60 εκ ευρώ το οποίο βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης σε μικρά αρδευτικά έργα αλλά και στο έργο που θα συνδέσει με τον βιολογικό καθαρισμό την περιοχή της Ξυλοκέριζας, παρέμβαση που δεν είχε αρχικά προβλεφθεί.

Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ήταν το δεύτερο ζήτημα που τέθηκε. Η επιτακτική υλοποίηση τους για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των κατοίκων παράλληλα όμως και για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Δήμαρχος Κορινθίων δεσμεύτηκε για την δημιουργία μικροφραγμάτων στις περιοχές ,Άγιος Βασίλειος, Κλένια, Σπαθοβούνι και Αθίκια από το δήμο Κορινθίων, στην περίπτωση που αυτά δεν ολοκληρωθούν από την Περιφέρεια της οποίας είναι αρμοδιότητα .

«Στα μεγάλα θέματα συμφωνούμε και συνεργαζόμαστε, υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές επιλογές όμως τις ξεχνάμε όταν συνεργαζόμαστε για το καλό των πολιτών» ο Δήμαρχος Κορινθίων ολοκληρώνοντας την συνάντηση με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό με το Γιώργο Δέδε.




Συνεργασία της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ με τον Δήμο Κορινθίων
  


Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων, γνωστοποιεί την παρουσία της στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου Κορινθίων (οδός Πυλαρινού 67, Κόρινθος) σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 15.00. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται, κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού.

Στα πλαίσια μιας συνεργασίας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2021, το διεπιστημονικό προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (αλκοόλ, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming), καθώς και στις οικογένειές τους.

Η ψυχική απεξάρτηση σχετίζεται με την αλλαγή του τρόπου ζωής και την υιοθέτηση μιας υγιούς συμπεριφοράς απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, καθώς και την εκπαίδευση σε λειτουργικούς τρόπους διαχείρισης των προβλημάτων.

Στόχος της Κινητής Μονάδας είναι η υποστήριξη των ατόμων που δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, διευκολύνοντας την διασύνδεσή τους με κατάλληλα προγράμματα προσαρμοζόμενα στις ανάγκες τους (Πολυδύναμα Κέντρα ΚΕΘΕΑ, Θεραπευτικές Κοινότητες, μονάδες ψυχικής υγείας).

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ατομικής συνάντησης μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟΟΞΥΓΟΝΟ 
Ναυπλίου: 27520-25083, 6971994804 
Κέντρο Κοινότητας Κορίνθου: 2741 362119,2741362100,2741085500 
Οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.




Β. Νανόπουλος: Η σύνδεση της πόλης με τον Προαστιακό ήταν το θέμα που συζητήθηκε με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού
 

Το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού (ΣΕΕΠ) υποδέχτηκε την Δευτέρα 7.11.22 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Το ΣΕΕΠ προ 15 ημερών είχε υποβάλει υπόμνημα στον δήμαρχο και είχε ζητήσει συνάντηση, στην οποίαν ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε, προκειμένου να συζητηθεί η συγκοινωνιακή σύνδεση της Κορίνθου με τον σταθμό του Προαστιακού.

Η Πρόεδρος του ΣΕΕΠ κ. Μόνικα Φρώυντε και το μέλος κ. Γιάννης Παπαδημητρίου έθεσαν στον Δήμαρχο τα ζητήματα που προκύπτουν από την απουσία αυτής της σύνδεσης για τους κατοίκους της πόλης που μετακινούνται από Κόρινθο προς Αθήνα και άλλους σταθμούς, και αντιστρόφως, είτε για λόγους εργασίας είτε για άλλους λόγους, αλλά και για τους επισκέπτες, σημειώνοντας πως η ύπαρξη δημόσιου μέσου μεταφοράς είναι επιτακτική.

Καθώς είναι εκατοντάδες οι πολίτες που καθημερινά μετακινούνται με τον Προαστιακό, πολλοί εξ αυτών, απουσία της συγκοινωνιακής σύνδεσης, χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, ταξί ή άλλου είδους μέσα, όπως ποδήλατα και πατίνια, ενώ, επίσης, πολλοί μετακινούνται προς και από τον σταθμό πεζοί. Σημείο αναφοράς στην συζήτηση ήταν και ο μεγάλος αριθμός των φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Κορίνθου: οι περισσότεροι από αυτούς, για λόγους οικονομίας, πεζοπορούν μέχρι το κέντρο της πόλης και, εκ νέου, κατά την επιστροφή τους, μέχρι τον σταθμό.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα όσα οι εκπρόσωποι του ΣΕΕΠ ανέφεραν, ενημερώνοντας ότι το αίτημά τους εξετάζεται από νομικούς συμβούλους, οι οποίοι θα γνωματεύσουν άμεσα για το αν ο νόμος επιτρέπει την ίδρυση δημοτικής συγκοινωνίας, όπως πρότεινε το ΣΕΕΠ. Η επόμενη συνάντηση του Δημάρχου με το ΣΕΕΠ θα γίνει σύντομα, αμέσως μετά την νομική γνωμάτευση. 




ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΟΛΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
  


Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από την κύρωση της Πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης Αγίας Άννας Συνοικισμού από τον Περιφερειάρχη (5/11/21) και ακόμα περιμένουμε την μεταγραφή στο Κτηματολόγιο από τη Δημοτική Αρχή.

Αν είναι δυνατόν. Και όμως είναι.

► Αρχικά ο Δήμαρχος μας είπε για 6 μήνες παράδοση. Στη συνέχεια γίνανε 9 μήνες και τώρα τελευταία 12 και θα δούμε πότε θα ολοκληρωθεί μία απλή μεταγραφή στο Κτηματολόγιο. Και όταν θα γίνει θα περιμένουμε τις διορθώσεις και στη συνέχεια την καταχώρηση των Δικαιωμάτων των ιδιοκτησιών.

Οι δημότες μας όμως είναι εγκλωβισμένοι αρκετά χρόνια για να προβούν σε αγοραπωλησίες ακινήτων στην περιοχή αυτή.

► Πάνε περίπατο βέβαια και οι υποσχέσεις του Δημάρχου για υλοποίηση έργων στην περιοχή.

Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι πέρασαν ήδη τρία και πλέον χρόνια δημοτικής Αρχής Νανόπουλου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ»
  


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ» έχει προγραμματίσει περιβαλλοντικές δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στα Σχολεία του Δήμου μας και με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στις νεότερες ηλικίες.

Η πρώτη δράση θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, όπου θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός της ακτής Λουτρακίου από το AMI έως το Alterra και ώρες 10:00πμ – 12:00μ., με τη συνδρομή των μαθητών και των μαθητριών του Γυμνασίου Λουτρακίου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών που συντονίζει στη χώρα μας για 32η συνεχή χρονιά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ (HELMEPA). Η πρωτοβουλία διοργανώνεται παγκοσμίως από τον Αμερικανικό ΜΚΟ Ocean Conservancy και στην Ελλάδα ξεκίνησε ήδη με τις πρώτες δράσεις στις 17 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 17 Νοεμβρίου 2022.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Συνειδητοποιούμε το πρόβλημα Αναλαμβάνουμε ευθύνη Παράγουμε θετικό και μετρήσιμο αντίκτυπο Μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα Προωθούμε την αειφόρο ανάπτυξη Στηρίζουμε τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Επίσκεψη του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά στον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης για τη διάβρωση των ακτών
  


Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών, επισκέφθηκε τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για το τεράστιο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών το οποίο απειλεί τον Δήμο μας.

Ο κ. Ταγαράς είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτο και τους Αντιδημάρχους. Στη συνέχεια διενήργησε αυτοψία σε περιοχές στις οποίες η διάβρωση παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση, αλλά και ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή για την πορεία της πρώτης μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης.

Συζητήθηκε επίσης η διεκδίκηση του Δήμου μας για την χρηματοδότηση και την άμεση εκπόνηση μιας δεύτερης μελέτης η οποία πρέπει να συμπεριλάβει όσες περιοχές του Δήμου βρίσκονται εκτός της πρώτης μελέτης.

Ο κ. Ταγαράς ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή καθώς και ενδιαφερόμενους κατοίκους για τις ενέργειες του ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα




Υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης του οδικού έργου Ξυλόκαστρο Τρίκαλα - Καρυά
    


Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας έλαβε χώρα η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης του οδικού άξονα ΞυλόκαστροΤρίκαλα-Καρυά.

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 7.640.000 ευρώ αποτέλεσε για την παρούσα Δημοτικής Αρχή μέγιστη προτεραιότητα και κορυφαίο αίτημα, καθώς πρόκειται για τον οδικό άξονα ο οποίος εξυπηρετεί 14 τοπικές κοινότητες και οδηγεί σε έναν από τους σημαντικότερους ορεινούς χειμερινούς προορισμούς της Πελοποννήσου.

Το άμεσο ενδιαφέρον και η αποτελεσματική ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση ενός έργου το οποίο περίμενε για πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία. Τέτοια σημαντικά έργα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με επιτυχημένες συνεργασίες όπως η συνεπής και αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Η συστηματική διεκδίκηση από τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενός δίκαιου και αναγκαίου αιτήματος, το αμέριστο ενδιαφέρον του Ξυλοκαστρίτη Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιου Γκιολή και πάνω από όλα η αποδεδειγμένη πεποίθηση στήριξης αναγκαίων έργων υποδομής του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, οδηγούν στην υλοποίηση του απαραίτητου αυτού έργου προς όφελος τόσο των δημοτών, όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών της περιοχής.




Ενεργοί Δημότες Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ
  


Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου γνωμοδότησε αρνητικά για την ΜΠΕ της «Μελέτης για τη διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου».

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. τόνισα ότι η μελέτη είναι αποσπασματική, αφού δεν περιλαμβάνει ακτές του Δήμου μας με έντονα φαινόμενα διάβρωσης (Καμάρι, δυτικό Ξυλόκαστρο, Πευκιάς, Συκιά, Μελίσσι) και ότι θετική γνωμοδότηση ισοδυναμεί με αποδοχή της εξαίρεσης αυτών των περιοχών.

Επισήμανα τον κίνδυνο σοβαρών επιπτώσεων για τον Πευκιά και τις ανατολικές ακτές του Δήμου μας, αν γίνουν έργα με κάθετους προβόλους μόνο στο κεντρικό Ξυλόκαστρο.

Υποστήριξα την ανάγκη άμεσης εκτέλεσης έργων για την προστασία των σπιτιών και κατοίκων της ακτής Αριστοναυτών που κινδυνεύουν.

Κάλεσα τη δημαρχιακή παράταξη να συνταχθεί με την πλειοψηφία του Δ.Σ., ώστε να ληφθεί ομόφωνη απόφαση.

Μάταια όμως.

Αυτοί ψήφισαν με άλλα κριτήρια.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους συνδημότες μας, για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που απειλεί την ύπαρξη όλης της παραλιακής μας ζώνης.

ΥΓ : Καλά τα βιντεάκια, οι δηλώσεις και οι εξαγγελίες κύριε Δήμαρχε, αλλά ο Δήμος μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Μας παίρνει η θάλασσα!

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ




ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ»

Έρχεται από τις αρχές του έτους 2023 ο νέος οικονομικός «αρμαγεδώνας»
  


-Έρχεται από τις αρχές του έτους 2023 ο νέος οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων.

Με ψήφους [12] υπέρ, της Δημοτικής αρχής με μία καταψήφιση και [12] κατά της αντιπολίτευσης, με [3] αποχές, «πέρασε» από το Δημοτικό Συμβούλιο η αύξηση του συντελεστή των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού- καθαριότητας, σε οικίες και επιχειρήσεις, σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Αύξηση 80% στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας -φωτισμού που θα φθάσουν και θα ξεπεράσουν το 100% στην πόλη και 120ο% στις Κοινότητες, με το μεγάλο κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων και την επιβάρυνση από το κόστος των καυσίμων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων.

Από το αποτέλεσμα προκύπτει η πλήρης ανεπάρκεια και ανικανότητά του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής στη διαχείριση πολλών δημοτικών θεμάτων και κυρίως στη διαχείριση των οικονομικών και των απορριμμάτων για πολλά χρόνια, που οι συνέπειές του θα έχουν τελικό αποδέκτη τον πολίτη και Δημότη του Δήμου Σικυωνίων που θα πληρώσει τα σπασμένα. [Όσοι καταφέρουν τελικά να ανταποκριθούν ].

Η τραγική αυτή κατάσταση, όπως εξελίσσεται, σε συνδυασμό με την παρακμή και την συνολική απαξίωση του τόπου μας θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για όλους τους πολίτες και δημότες και κυρίως για τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες της περιοχής και τους νέους που θέλουν να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο τους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια