Header Ads

Δημοτικά νέα /Φ.1813

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


Προχωρούν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο Κεραμιδάκι
 


Επεκτείνεται κατά 450μ ο παραλιακός πεζόδρομος – ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ γίνονται πράξεις!

Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων κτισμάτων στο Κεραμιδάκι και στο παραλιακό μέτωπο προκειμένου να προχωρήσει το έργο της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε στο σημείο επαναλαμβάνοντας πως η δημοτική αρχή υλοποιεί ένα αίτημα 30 ετών των κατοίκων της περιοχής, ένα έργο που χρειάστηκε τακτοποίηση πολλών εκκρεμοτήτων και διεκπεραίωση μιας σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών από τις Διευθύνσεις Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων αλλά και τον μελετητή Χρήστο Καπετανάκη.

Η κατεδάφιση είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο μήνα ωστόσο δεν προχώρησε στο σύνολο των κτισμάτων τότε αφού όσοι διέμεναν σε αυτά δεν είχαν προχωρήσει σε ενέργειες εκκένωσής τους, ως είχαν ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του δήμου και είχαν υποχρέωση.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, σεβόμενος την επιθυμία τους για μικρή παράταση χρόνου, έδωσε εντολή αναστολής των εργασιών έως ότου ολοκληρωθεί με ασφάλεια η μετεγκατάσταση τους.

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 η διαδικασία κατεδάφισης επανεκκίνησε με στόχο την εκκαθάριση του χώρου και την δυνατότητα πλέον υλοποίησης του έργου επέκτασης κατά 450 μέτρα του παραλιακού πεζόδρομου. «Η δέσμευση μας για ανάπλαση και ενοποίηση του παραλιακού μας μετώπου, για στροφή της πόλης προς την θάλασσα, υλοποιείται στο ακέραιο. Το έργο επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου έχει έτοιμη μελέτη, είναι ενταγμένο στον προυπολογισμό του δήμου και σε λίγους μήνες παραδίδεται σε χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με το πέρας της αυτοψίας του στο χώρο των κατεδαφίσεων.



ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


6η Διήμερη δράση εθελοντών κτηνιάτρων
  

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς που υλοποιεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ήδη από το 2007, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Νοεμβρίου 2022 η 6η εθελοντική δράση ιδιωτών Κτηνιάτρων, για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στείρωσης, σήμανσης, εμβολιασμού και αποπαρασίτωσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που διαβιούν στον Δήμο μας.

Στη δράση συμμετείχαν δεκατέσσερις (14) εθελοντές ιδιώτες κτηνίατροι και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τοπικό Φιλοζωϊκό Σωματείο Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας (ΚΟ.ΠΡ.Α.Π.) και τους δύο (2) ιδιώτες Κτηνιάτρους του Δήμου μας, κ. Λέκκα Ιωάννη και κ. Μπελιβάνη Μαρία. Η δράση έλαβε χώρα στα δύο (2) τοπικά ιδιωτικά κτηνιατρεία και τους δύο τοπικούς ιδιώτες Κτηνίατρους, οι οποίοι παραχώρησαν τον χώρο και τον εξοπλισμό των Κτηνιατρείων τους, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι κτηνιατρικές επεμβάσεις σε συνολικά ογδόντα πέντε (85) αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι και γάτες), από διάφορες περιοχές του Δήμου όπου αυτά διαβιούν.

Παρόντες σε αυτή την προσπάθεια με ενεργή συμμετοχή ήταν επίσης εργαζόμενοι του Δήμου μας, εκπρόσωποι της αρμόδιας υπηρεσίας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την συμβολή τους, καθώς επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Πέρρας.

Η κάλυψη των δαπανών φιλοξενίας (διαμονή, παράθεση γευμάτων κ.λπ.) της Ομάδας των εθελοντών Κτηνιάτρων ήταν ευγενική χορηγία του «Club Hotel Casino Loutraki», και παράθεση καφέ – σνακ των κτηνιάτρων και η σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς ήταν ευγενική χορηγία των Ζωοτροφών «Ζωολιχουδιές-Pet Food», τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστίες οφείλουμε και στους δύο Ιδιώτες Κτηνιάτρους Λουτρακίου, για την παραχώρηση των Κτηνιατρείων τους, αλλά και για την ενεργό συμμετοχή τους στη δράση.

Ευελπιστούμε στη στήριξη όλων των Φορέων και Συλλόγων του Δήμου μας και σε μελλοντικές δράσεις μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος.

Γραφείο Τύπου




ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Συγκομιδή Ελαιόκαρπου στη ζώνη Δακοκτονίας 2022
  


Μετά τη λήξη των ψεκασμών δακοκτονίας για το έτος 2022, γίνονται γνωστές οι ημερομηνίες στις οποίες μπορεί να αρχίσει η συγκομιδή ελαιόκαρπου σε όλες τις Κοινότητες που εφαρμόστηκε το πρόγραμμα Δακοκτονίας έτσι ώστε να μην υπάρξουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων στο ελαιόλαδο.

Στον συνημμένο αρχείο υπάρχει πίνακας στον οποίο αναγράφεται η ημερομηνία της τελευταίας επέμβασης ανά Κοινότητα που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το φυτοπροστατευτικό “Forza” για το οποίο η έγκρισή του από το ΥΠΑΑΤ αναφέρει ότι το διάστημα μεταξύ της τελευταίας επέμβασης και της συγκομιδής πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 ημέρες.




Το 2ο MusiKaloy Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής έρχεται στη Συκιά στις 7 Νοεμβρίου
  


Το αγαπήσατε, το «αγκαλιάσατε» και φέτος επιστρέφει.

Το 2ο MusiKaloy Festival Κλασικής Μουσικής που διοργανώνει το Fondation Kaloy - Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού στην Κόρινθο και το οποίο φιλοδοξεί να καταστήσει τη διάδοση της κλασικής μουσικής θεσμό, έχει τη χαρά να παρουσιάσει στις 6, 7 και 8/11/2022, πέντε εξέχοντες καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα, σε τρεις συνεχόμενες ημέρες και ισάριθμα τοπόσημα της Κορινθίας, ένα εκ των οποίων θα είναι και η Συκιά.

Καλλιτέχνες:

Νοe Inui, βιολί Βασίλης Βαρβαρέσος, πιάνο Ηλίας Λιβιεράτος, βιόλα Άγγελος Λιακάκης, βιολοντσέλο, Β΄ κορυφαίος στα βιολοντσέλα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών David Bogorad, βιολί, Β΄ κορυφαίος στα δεύτερα βιολιά της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης 

Πρόγραμμα:

Κυριακή 6/11, 20:00 Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαίδης», Κόρινθος, Φλοίσβος 

Δευτέρα 7/11, 19:30 Βίλα Σικελιανού - Sikyon Coast Hotel and Resort, Συκιά Κορινθίας / Πευκιάς / Ξυλόκαστρο 

Τρίτη 8/11, 20:00 Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, Αίθουσα Εκδηλώσεων, Κόρινθος 

Οι σπουδαίοι μουσικοί, τους οποίους έχει την τιμή να παρουσιάσει το Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, θα ερμηνεύσουν έργα Shostakovich, Dvorak, Debussy, αλλά και Kodaly, Martinu, Σίμου Παπάνα, σε ένα χρονικά «σφιχτό» πρόγραμμα, το ρεπερτόριο του οποίου «συνέθεσε» ο Noe Inui.

Το 2ο MusiKaloy Festival Κλασικής Μουσικής που διοργανώνει το Fondation Kaloy – Kαλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, και σε συνεργασία με το Sikyon Coast Hotel and Resort.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: θα πωλούνται στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, αλλά και στους τόπους διεξαγωγής του Φεστιβάλ την εκάστοτε ημέρα πραγματοποίησης των εκδηλώσεων.

Γενική είσοδος: 10 EUR Μειωμένη: 8 EUR (φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι).

Παιδιά και νέοι έως 26 ετών: ΔΩΡΕΑΝ 

Διευθύνσεις:

Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου « Θωμάς Θωμαίδης» Δαμασκηνού 57, 20 100, Κόρινθος, Φλοίσβος Τηλ. 2741 0 21 190 
https://goo.gl/maps/ VPWykwmgKEjb9DLX7 

Βίλα Σικελιανού, Sikyon Coast Hotel and Resort 20 400 Πευκιάς / Συκιά Κορινθίας Τηλ. 2743 0 28 432 
https:// g.page/sikyon-coast-hotel-and-resort?share 

Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού:Αράτου 74, 20100 ΚόρινθοςΤηλ. 2741 0 22 385https://goo.gl/maps/FpYhfFkfYjAiZNPG7




ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


Νέα Χρηματοδότηση προωθεί την Διαλογή στην Πηγή και την οικιακή κομποστοποίηση
  


Το πρόγραμμα θα συμβάλει στην μείωση του όγκου των σύμμεικτων στερεών αποβλήτων, στην εξοικονόμηση πόρων και στην προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος Μία νέα και πολύ σημαντική χρηματοδότηση στον τομέα της διαχείρισης των βιοαποβλήτων και της διαλογής στην πηγή πέτυχε ο δήμος Σικυωνίων μέσω ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ. Πρόκειται για την ανάπτυξη και οργάνωση δικτύου ανακύκλωσης των αστικών οργανικών αποβλήτων (βιοαποβλήτων).

Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στις αστικές/ημιαστικές κοινότητες του δήμου Σικυωνίων, δηλαδή στο Κιάτο, το Κάτω Διμηνιό, το Διμηνιό, το Πάσιο και το Μούλκι. Προκειμένου να οργανωθεί σωστά η διαλογή στην πηγή, στα σπίτια των δημοτών θα διανεμηθούν πλαστικοί κάδοι κουζίνας και βιοδιασπώμενες σακούλες, όπου θα συλλέγονται τα οργανικά απορρίμματα, δηλαδή όσα προέρχονται από τις τροφές.

Η χρηματοδότηση προβλέπει επίσης την αγορά μεταλλικών τροχήλατων κάδων με καφέ καπάκι όπου θα συλλέγονται τα οργανικά απορρίμματα αλλά και απορριμματοφόρο όχημα με ενσωματωμένο πλυστικό κάδων το οποίο θα πραγματοποιεί την αποκομιδή. Επίσης, προβλέπεται η αγορά οικιακών κομποστοποιητών, οι οποίοι θα διανεμηθούν σε οικίες των προαναφερθέντων κοινοτήτων με στόχο την προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης.

Τέλος, στο πρόγραμμα προβλέπεται και η χρηματοδότηση δράσεων ενημέρωσης των δημοτών για την διαχείριση των βιοαποβλήτων με άμεσο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της κουλτούρας διαλογής στην πηγή των απορριμμάτων, της μείωσης του όγκου των σύμμεικτων στερεών αποβλήτων, της εξοικονόμησης πόρων και της προστασίας του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Η χρηματοδότηση αυτή, όπως τόνισε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, έρχεται σε μία καθοριστική στιγμή δεδομένου ότι η διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο περιφέρειας έχει αλλάξει οριστικά και η Διαλογή στην Πηγή αποτελεί μονόδρομο. Η στόχευση του δήμου Σικυωνίων, επομένως, υπογράμμισε, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης σε επίπεδο οικίας, έτσι ώστε να μειωθούν σημαντικά τα σύμμεικτα απορρίμματα. Αυτό εξασφαλίζει δραστική μείωση του οικονομικού κόστους διαχείρισης, αλλά και την προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς και των πολύτιμων φυσικών πόρων. Ο δήμος μας, κατέληξε, θα συνεχίσει να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, επενδύοντας σε λύσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωή των πολιτών και προστατεύουν το περιβάλλον.




Kατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης
  

Πολλοί ρωτούν τι είναι όλες αυτές οι δεξαμενές που κατασκευάζονται κατά μήκος της επαρχιακής οδού από το αστεροσκοπείο Κρυονερίου ως το Κιάτο. Με την κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης έχει προβλεφθεί και η κατασκευή 8 μικρών υδροηλεκτρικών έργων ώστε να αξιοποιηθεί η ενέργεια που γεννάται από τη ροή του νερού από υψηλότερο προς χαμηλότερο υψόμετρο.

Με τη λειτουργία των μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών, η ΔΕΥΑ Σικυωνίων εξασφαλίζει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία εν πολλοίς θα αντισταθμίσει τα έξοδα της επιχείρησης για την κατανάλωση ενέργειας στα αντλιοστάσια.

Η αντιστάθμιση και κατ’ επέκτασιν μείωση των εξόδων της επιχείρησης, αποτελεί τον πρώτο κρίκο μιας αλυσίδας που οδηγεί αναπόδραστα σε περαιτέρω μειώσεις των τελών ύδρευσης, αποδίδοντας το οικονομικό όφελος στους δημότες.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι η πρόταση της ΔΕΥΑ Σικυωνίων ήταν περιβαλλοντικά και οικονομοτεχνικά άρτια και γι’ αυτό εξασφάλισε την αδειοδότηση του έργου σε μια Περιφέρεια, όπως αυτή της Πελοποννήσου, που υπάρχει κορεσμός έκδοσης τέτοιων αδειών




ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ


Η Μαρία Καλλίρη, Πρόεδρος της ΑΝΕΛΙΞΗΣ Δίνει την απάντησή της σε δημοσίευμα
  


Με έκπληξη διαβάσαμε τις ανακοινώσεις του συνδυασμού «Νέα Πνοή» για την Ανέλιξη, το Νομικό Πρόσωπο του δήμου μας, του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος. Ομολογουμένως, ξαφνιάστηκα διπλά βλέποντας ότι τα λόγια αυτά τα υπογράφει ο κ. Ραχανιώτης ένας δημοτικός σύμβουλος με “μεγάλη εμπειρία” και με παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Ανέλιξης» από την αρχή της θητείας του. Αδιανόητο και ντροπιαστικό είναι να γράφετε εσείς κ. Ραχανιώτη, ένα μέλος της διοίκησης της Ανέλιξης, ότι το Νομικό Πρόσωπο, που στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ την κοινωνία, υλοποιώντας όλα τα προγράμματα κοινωνικής μέριμνας που προβλέπει η πολιτεία (ΚΕΑ, ΤΕΒΑ, κ.λπ.) για την προάσπιση των ευάλωτων συμπολιτών μας, απλώς μοιράζει κατεψυγμένα κοτόπουλα προεκλογικά.

Αδιανόητο, ντροπιαστικό και υποτιμητικό για κάθε συμπολίτη μας που δοκιμάζεται από την ανεργία, την φτώχεια και την έλλειψη στοιχειωδών αγαθών είναι να πιστεύετε εσείς και ο συνδυασμός ότι η ενίσχυση των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών του δήμου μας με τρόφιμα, όπως ορίζει η Πολιτεία, είναι προϊόν προεκλογικής συναλλαγής.

Αδιανόητο είναι ότι στα δύο χρόνια της πανδημίας, με τις αλλεπάλληλες καραντίνες ούτε εσείς, ούτε η παράταξή σας ασχοληθήκατε με το γεγονός ότι οικογένειες δοκιμάστηκαν σκληρά, μένοντας χωρίς δουλειά και ήρθαν αντιμέτωπες με το φάσμα της ακραίας φτώχειας. Και το μόνο που προστάτεψε την αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων, ήταν οι κοινωνικές παροχές της Πολιτείας, οι οποίες υλοποιήθηκαν μέσω της «Ανέλιξης», αθόρυβα και διακριτικά, με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και ναι, κατεψυγμένα κοτόπουλα.

Αδιανόητο είναι να μην γνωρίζετε εσείς που συμμετέχετε ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι το διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου απαρτίζεται από μέλη που υποδεικνύονται και από την παράταξη του δημάρχου και από την αντιπολίτευση, όπως ορίζει ο νόμος. Φυσικά, δεν είναι πολυκομματικό, διότι τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στην διοίκηση ενός νομικού προσώπου του δήμου, είναι όμως πολυπαραταξιακό γιατί κάθε δημοτική παράταξη έχει εκπροσώπους στο Διοικητικό συμβούλιο.

Κρίμα είναι που μετά από 3,5 χρόνια στη θέση του ευθύνης που έχετε αναλάβει στο ΔΣ της «Ανέλιξης» δεν γνωρίζετε ότι Κοινωνική Προστασία (Παιδικοί Σταθμοί, Κ.Α.Π.Η.), Παροχή Υπηρεσιών σε Ευπαθείς Ομάδες, Κοινωνικό παντοπωλείο, Συμβουλευτικά Κέντρα, Δια Βίου Μάθηση, Πολιτισμός – Αθλητισμός – Περιβάλλον και Εθελοντισμός υπάρχουν ήδη ως αρμοδιότητες και εξυπηρετούνται όλες από τις υπηρεσίες της «Ανέλιξης».

Αναλυτικότερα επί των προτάσεων σας.

Αν είχατε την ευγενή καλοσύνη το καλοκαίρι που πέρασε και είχατε παραβρεθεί στις εκδηλώσεις που οργάνωσε το ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» μεταξύ 24 Ιουλίου και 2 Αυγούστου θα γνωρίζατε ότι το «Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής – Μίκης Θεοδωράκης» έχει ήδη υλοποιηθεί και θεσμοθετηθεί και η πρώτη διοργάνωση άνοιξε τις πύλες της φέτος το καλοκαίρι.

Επίσης, αν είχατε κάνει τον κόπο να διαβάσετε τη μελέτη του νέου δημαρχιακού κτηρίου στο Ζευγολατιό, που έχει μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης και σε έναν περίπου χρόνο θα το έχουμε στη διάθεσή μας, θα γνωρίζατε ότι στο ισόγειο του κτηρίου έχει ήδη προβλεφθεί και κατασκευάζεται Δημοτικό Θέατρο, που θα στεγάσει το σύνολο σχεδόν, των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του δήμου Βέλου-Βόχας.

Επιπλέον, αν ως μέλος του ΔΣ της «Ανέλιξης» είχατε παρακολουθήσει τις δράσεις μας και τις συνέργειές μας με τους πολιτιστικούς φορείς του δήμου μας, θα γνωρίζατε ότι: Ωδείο λειτουργεί στο πλαίσιο της Φιλαρμονικής Ζευγολατιού Δημοτική βιβλιοθήκη λειτουργεί ήδη στον δήμο μας, στο Κοκκώνι και ετοιμάζεται μια δεύτερη στο Ζευγολατιό, ενώ στην διαδικασία ίδρυσης βρίσκεται – με προσωπικές ενέργειες του δημάρχου – και Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Βέλο Εργαστήρι παράδοσης και παραδοσιακής μουσικής λειτουργεί ήδη στο Κέντρο Νεολαίας και Πολιτισμού στις Κρήνες Επίσης πολύ ενδιαφέρουσες ήταν οι προτάσεις για Δημοτικό εργαστήρι Θεάτρου και Δημοτικό κινηματογράφο, αλλά γιατί κ. Ραχανιώτη δεν τις φέρατε μία φορά ως εισηγήσεις στο Δ.Σ. της ‘Ανέλιξης’; Θα τις είχαμε αγκαλιάσει και θα τις είχαμε υλοποιήσει.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις προτάσεις στον αθλητισμό, γνωρίζετε ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν ήδη υλοποιηθεί. Δημοτικό στάδιο υψηλών προδιαγραφών λειτουργεί ήδη στο Βέλο, γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα έχει δημιουργηθεί στην Πουλίτσα και το Δημοτικό γήπεδο Ζευγολατιού βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης του χλοοτάπητα και τοποθέτησης κερκίδων. Περάστε ένα απόγευμα από τα γήπεδα του δήμου μας, θα τα δείτε να σφύζουν από ζωή από τη αθρόα συμμετοχή των Ακαδημιών μας.

Σε ότι αφορά τα αθλητικά events στο Βραχάτι και στο Κοκκώνι θα συμπληρώσω, σας καλώ να ανατρέξετε στα προηγούμενα χρόνια και να ανακαλύψετε μόνος σας το πλήθος των διοργανώσεων που έχουμε φιλοξενήσει (beach soccer, beach volley, box savate, πρωτάθλημα ρακέτας κ.ά.) καθώς και τις πολλές και διαδοχικές υλικοτεχνικές στηρίξεις που έχει προσφέρει η Ανέλιξη σε αθλητές ατομικών αγωνισμάτων.

Κλείνω λέγοντας ότι θα βοηθούσε πολύ την συγκρότηση ρεαλιστικών προτάσεων από μέρους σας η επαφή σας με την πραγματικότητα και η γνωριμία σας με το Νομικό Πρόσωπο «Ανέλιξη» του δήμου Βέλου-Βόχας, παρότι είστε μέρος του Διοικητικού συμβουλίου.

Να έρθετε μια μέρα να σας ξεναγήσουμε!

Μαρία Καλλίρη, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» δήμου Βέλου-Βόχας




ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Νεμέας
  


Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πανα- γιώτης Νίκας, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρί- πολη, με τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο. Τη συνάντηση απασχόλησαν θέματα σχετικά με έργα που υλοποιούνται στον πιο πάνω δήμο της Κορινθίας, όπως το γήπεδο στις Αρχαίες Κλεωνές και η ανά- πλαση της οδού Δερβενακίων. Ακόμα, εξετάστηκε η εξέλιξη των έρ- γων ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια