Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» /Φ.1812

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Η τρομολαγνεία καλά κρατεί…


Η Χρονιά, που φεύγει μας άφησε άναυδους από τις δυσμενείς διεθνείς εξελίξεις, να φύγει και να μην ξαναέλθει ποτέ πιά. Τα σενάρια τρομολαγνείας, που μας ταϊζουν νυχθημερόν τα συστημικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έπαιξαν και παίζουν και αυτή τη χρονιά τον κατεστημένο ρόλο τους. Η μισθοσυντήρητη αποστολή προώθησης του «κακού» δεν έχει τελειωμό. Αλλεπάλληλα τα γεγονότα τρόμου, εθισμού στο κακό, στην παραπληροφόρηση, ώστε να μας απασχολούν για να αποφύγει ο άμοιρος πολίτης να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του και ποια δεσμά προετοιμάζουν για την ανθρωπότητα.

Το σκουπιδαριό των δελτίων ειδήσεων και οι τηλεπαρουσιάσεις προβάλλονται με κάθε είδους χυδαιότητα και ακαταλαβίστικη γλώσσα σαν να έχουν εισβάλει μέσα στα σπίτια του κάθε νοικοκύρη, ο οποίος από μαχόμενος τον αγώνα τον καλό για μίαν αξιοπρεπή διαβίωση, τείνει να τα παρατήσει και να γίνει «ο άνθρωπος του καναπέ». Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι τυχαία γεγονότα, ούτε συμβαίνουν χωρίς υποβολέα του παρασκηνίου. Τα πάντα έχουν την εξήγησή τους. Τον γνωστό άγνωστο σχεδιασμό, τις ομάδες που εργάζονται με παχυλούς μισθούς και παρουσιάζουν τις οδηγίες προς τους εκτελεστές με ενορχηστρωτές και αποδέκτες τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων.

Η κυριότερη στρατηγική συνιστώσα της βαρβαρότητας και της θηριωδίας, που βιώσαμε περισσότερο από κάθε τι άλλο το έτος 2017, εκτός από την οικονομική εξαθλίωση, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας ήταν και είναι η τρομοκρατία. Μας ακολουθεί χάρη στην, όχι τυχαία, παραπληροφόρηση. Όλοι αυτοί, που δημιουργούν τα τρομοκρατικά κτυπήματα, τους πολέμους ως εκτελεστές, είναι θύματα της ραδιουργίας των δήθεν Ιερατείων της θρησκείας του Ισλάμ, που επιλέγουν τους «καμικάζι» και τους μεταμορφώνουν σε ζωντανά οπλοστάσια. Τα κτυπήματα, όπως θα έχετε παρατηρήσει, έχουν και αυτά τον ιδιαίτερο σκοπό τους, εκτός από αυτόν που ισχυρίζονται οι ηγεσίες των οργανώσεων. Αποτελούν για τις μυστικές υπηρεσίες κρατών μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας. Για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής. Το ζούμε με τις τρομολίστες και την υποβάθμιση του ανθρώπινου γένους. Πλασάρονται σε επίκαιρο χρόνο για άσκηση πιέσεων και εκβιασμών στις κυβερνήσεις. Μας έχουν στην τσίτα, που λέει και ο Λαός.

Όλοι οι μεγάλοι στην ηλικία ζήσαμε αμέσως μετά την Αντιπολίτευση του Ιουλίου 1974 τον μύθο της «17Ν», με αλλεπάλληλες δολοφονίες. Και αυτός σχεδιασμένος επίκαιρα. Εμφάνιζε τον ελληνικό λαό και τους Αμερικανούς απειλούμενους από κοινού από το δεισιδαιμονικό τέρας της τρομοκρατίας. Έτσι ετοίμαζαν το έδαφος για αποδοχή της «Αλλαγής». Για να αντιμετωπίσουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ το αντιαμερικανικό φρόνημα των Ελλήνων και τις αγωνιστικές μας παραδόσεις κατασκεύασαν μια τρομοκρατική οργάνωση, που εστρέφετο φαινομενικά και εναντίον των ιμπεριαλιστών. Έτσι πρόβαλαν την ανάγκη της άμυνας όλων απέναντι σε αυτό τον κίνδυνο, που μας απειλούσε.

Κι αυτό παράλληλα με την τοποθέτηση της Ελλάδας σε μόνιμη κατάσταση «έκτακτης ανάγκης», που τη βιώνουμε ακόμη και σήμερα με την Τουρκία απέναντι… 

«Ο Κορίνθιος»


Δεν υπάρχουν σχόλια