Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη /Φ.1811

Από τις δραστηριότητες της Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη
  


Έντονη η παρουσία της συμβούλου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη στην Κορινθία την εβδομάδα που πέρασε. 

Τελετή Έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022». Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού διεξήχθη στο Λουτράκι με την συμμετοχή 900 αθλητών με νοητική αναπηρία. Επίσκεψη στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου και το 4ο Γυμνάσιο κ 3ο λύκειο Κορίνθου , την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών όπου δήλωσε πως αυτή η μέρα μάς θυμίζει πόσο κομβικός είναι ο ρόλος των εκπαιδευτικών για την κοινωνία μας. «Καμία προσπάθεια για πρόοδο και εξέλιξη δεν μπορεί να συμβεί ερήμην τους. Φυσικά και απομένουν πολλά ακόμα βήματα για να αναδειχθεί η σημασία της συμβολής τους. Αλλά το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η αναγνώριση της ευθύνης που έχουν αναλάβει για την πορεία του Τόπου μας. Διότι μόνον έτσι η στήριξη τους θα είναι ανάλογη με τις απαιτήσεις που έχουμε από αυτούς. Η δική μου προσωπική και πολιτική στήριξη είναι αδιαπραγμάτευτη».

Την Πέμπτη βρέθηκε στο Χιλιομόδι μετά από πρόσκληση της αρχαιολόγου Ελένης Κόρκα και του Σωματείου «Φίλοι Αρχαίας Τενέας» προκειμένου να συμμετέχει στην γιορτή λήξης της ανασκαφικής περιόδου στον χώρο των ανασκαφών του Ερευνητικού Προγράμματος «Τενέα».

Στην δήλωση της τόνισε «Είχα την χαρά να ενημερωθώ για το ερευνητικό αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς και να θαυμάσω από κοντά τα αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν με σκληρή εργασία και ζήλο, προσφέροντας σε όλους εμάς πολιτισμικό υλικό που αναδεικνύει την ιστορική μας ταυτότητα.» 

Παρούσα, επίσης και στην Έναρξη του πρωταθλήματος για τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κορίνθου ( ΚΑΟΚ) στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου. Συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Ευαγγελία Παπαϊωάννου και όλο το ΔΣ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και ευχήθηκε στους αθλητές καλά παιχνίδια και σύντομα στην Β’ εθνική, παροτρύνοντας τους φιλάθλους της περιοχής μας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν ενεργά στην προσπάθεια της.

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια