Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Χρίστου Δήμα /Φ.1807

Δήμας Χρίστος Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Βουλευτής Κορινθίας
  


Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Φενεού, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα και τον Διευθυντή Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας Δημήτρη Ντριμερη για την ουσιαστική συμβολή τους στην αναβάθμιση του σχολείου σε εξαθέσιο.

Μάλιστα, ο υφυπουργός βρέθηκε στον Φενεό και ήταν παρών στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τόσο στο Δημοτικό Σχολείο όσο και στο Γυμνάσιο/Λύκειο Φενεού.

Στο Δημοτικό Σχολείο την ημέρα του Αγιασμού, μαζί με τον κ. Δήμα, ήταν και ο κ. Ντριμερης . Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, οι εκπαιδευτικοί, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι του Δήμου που παραβρέθηκαν, τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους στο σχολείο ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για άλλα γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με το εκπαιδευτικό σύστημα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, κατόπιν συνεννόησης της Προεδρου του Συλλόγου Γονέων με τον κ. Δήμα, το αμέσως επόμενο διάστημα το Δημοτικό Σχολείο Φενεού θα ενισχυθεί και με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά το Γυμνάσιο/Λύκειο Φενεού, φέτος ξεκινά η σχολική χρονιά με την μεγαλύτερη πληρότητα σε καθηγητές σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ έγινε συζήτηση μεταξύ του Διευθυντή του Σχολείου, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και του Χρίστου Δήμα για την ενίσχυση του σχολείου με επιπλέον σχολικό εξοπλισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια