Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» /Φ.1805

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Οι Προφητείες μιλούν για διαμελισμό της Τουρκίας


Διάβασα στο Pentapostagma.gr τις δηλώσεις του Καθηγητή Γεωπολιτικής Ασφάλειας στο ΕΚΠΑ Αθηνών και Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Κων. Γρίβα. Είπε ότι οι επέτειοι της μικρασιατικής καταστροφής είναι για τους Τούρκους ένα ιστορικό ορόσημο, το οποίο θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως βάση έδρασης για τις τρομακτικές φιλοδοξίες που έχουν. Ο Κων/νος Γρίβας πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε το σφάλμα στο οποίο παραδοσιακά πέφτουμε στην Ελλάδα και αποδίδουμε τις γεωπολιτικές φιλοδοξίες της Τουρκίας σε κάποιους κακούς και πάντοτε ψάχνουμε να βρούμε κάποιον καλό. Πρέπει να θυμηθούμε ότι και ο Ερντογάν είχε εμφανιστεί ως ελπίδα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις όταν είχε πρωτοβγεί.

Τόνισε δε ότι είναι σίγουρο πως η Τουρκία μέσα στα επόμενα χρόνια, στους επόμενους μήνες, τις επόμενες εβδομάδες, θα έχει μια διαρκώς αυξανόμενη επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδος. Το είδαμε στις τρομακτικές δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν, στην εργαλειοποίηση του λεγόμενου μεταναστευτικού, δηλαδή της μαζικής εισβολής αλλοδαπών στην Ελλάδα και σε μια σειρά από άλλα. Η Τουρκία ασκεί εναντίον της Ελλάδος και θα το εντείνει, ένα είδος ολοκληρωτικού πολέμου. Η Τουρκία δεν έχει να αναδείξει Ιστορία, αλλά μόνο Διεθνές Ποινικό Μητρώο.

Συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις του κ. Καθηγητή και επιθυμώ να επισημάνω ότι η Τουρκία, ως Λαός είναι μία πανσπερμία φυλών και άλλοτε Εθνών που κατέλαβαν ερχόμενοι από τα βάθη της Ασίας οι Σελτζούκοι Τούρκοι. Προσπαθούν όπως κάνουν οι Σκοπιανοί να οικειοποιηθούν την Ιστορία άλλων Λαών. Γι’ αυτό και ο Ερντογάν στον εορτασμό της Μικρασιατικής καταστροφής επικαλέσθηκε αυτή την απάνθρωπη γενοκτονία και εξανδραποδισμό των Ελλήνων από την Μικρά Ασία ως εκδίκηση για την καταστροφή της Τροίας.

Ό,τι και να κάνει όμως, ό,τι και να πει η Τουρκία δεν θα αποφύγει τον διαμελισμό της, όπως προβλέπουν οι Προφητείες.

Για κακή δική μας συγκυρία έλαχε ο κλήρος να πέσει σε έναν Πρόεδρο Γενίτσαρο, αφού ο Ερντογάν έχει Ελληνοπόντια καταγωγή.

Ίσως στην προσπάθειά του να διασώσει τη ζωή του και την οικογένειά του να τον έχει επιλέξει η βάσκανος μοίρα να είναι αυτός η αιτία με τις υπερφίαλες αναθεωρητικές βλέψεις.

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια