Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη

Φ.1790

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ

Πάντα δίπλα στην νεολαία και στους αθλητικούς συλλόγους
    



Οι αθλητικοί μας σύλλογοι διαδραματίζουν κομβικό ρόλο για την κοινωνία μας. Διαπαιδαγωγούν και κυριώς οδηγούν όλους εμάς αλλά κυρίως τα παιδιά μας στον επιθυμητό τρόπο ζωής. Ο αθλητικός σύλλογος Καράτε «ΑΚΑΜΑΣ» αποτελεί ένα καλό παράδειγμα με μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο. Η ανάδειξη της δράσης τους αλλά και η ενημέρωση για τα προβλήματα τους αποτελεί θεσμική υποχρέωση μας. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία τον κο Αργύρη Κωνσταντίνου.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές για την διάκριση τους στους πανελληνιους αγώνες και την εισαγωγή τους στην Εθνική μας Ομάδα.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας



Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

Είχα την χαρά να παραβρεθώ στην Λειτουργία της πανηγυρίζουσας Ι. Μονής Ζωοδόχου Πηγής Καμαρίου, την επονομαζόμενη «Κορφιώτισσα», στο Καμάρι του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Από την αρχή της βουλευτικής μου θητείας αλλά και ως Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προσπάθησα και συνεχίζω την προσπάθεια να στηρίξω την αναδείξη ενός μοναδικού θρησκευτικού τοπόσημου της περιοχή μας. Η μοναδική εμπειρία κατάνυξης σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που όλοι μας πρέπει να βιώσουμε . Σας καλώ να επισκεφθείτε την Ι. Μόνη Ζωοδόχου Πηγής στο Καμάρι και νιώσετε μια μοναδική θρησκευτική εμπειρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια