Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη

Φ.1789

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ

Στις εθνικές εκλογές του 2023 δεν υπάρχει χώρος ούτε για οπισθοδρόμηση ούτε για πειραματισμούς.
  


Οι αλλεπάλληλες κρίσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν επιφέρει τεράστια κοινωνική κόπωση. Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι όταν σταματήσει η βαρβαρότητα του πολέμου που προκάλεσε η Ρωσία αλλά και όταν η θανατηφόρα πανδημία περάσει οριστικά στο στάδιο της ύφεσης θα είμαστε σε θέση να τονώσουμε ακόμα πιο εκρηκτικά την αναπτυξιακή διαδικασία. Να δούμε τους τομείς που πρέπει να βελτιώσουμε και να τρέξουμε ακόμα πιο γοργά στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται με σχέδιο μακριά από την εύκολη δημαγωγία και αποτελεί εγγύηση για την πορεία της χώρας προς ένα μέλλον που αξίζει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είμαι πεπεισμένη ότι μόνο η σκέψη ότι ο Σύριζα θα μπορούσε να ήταν στο τιμόνι της χώρας τούτη την δύσκολη ώρα μοιάζει εφιαλτική για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Παράλληλα ο ελληνικός λαός έχει όσο ποτέ άλλοτε την ωριμότητα να κατανοεί ότι ο λαϊκισμός που ακουμπάει αποκλειστικά στο θυμικό του δεν έχει καμία θέση στον τόπο μας. Στην κρίσιμη ώρα της πολιτικής επιλογής οι πολίτες δεν πρόκειται να δεχθούν τις ακάλυπτες πολιτικές επιλογές του Σύριζα. Ο ελληνικός λαός στις εκλογές θα στείλει τον Σύριζα στο πολιτικό περιθώριο, οριστικά. Αλλά η προφανής ανικανότητα του Σύριζα να αποτελέσει σοβαρή εναλλακτική κυβερνητική πρόταση δεν μας οδηγεί σε εφησυχασμό. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για την πολιτική σταθερότητα διότι αποτελεί βασικό κριτήριο της αναπτυξιακής διαδικασίας.

Δεν υπάρχει χώρος για οπισθοδρόμηση ούτε και για πειραματισμούς. Η χώρα για να προχωρήσει μπροστά πρέπει να έχει σταθερή κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την υπεύθυνη λύση. Το 2030 πρέπει η χώρα να έχει κλείσει την οικονομική απόσταση με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του ευρωπαϊκού χώρου. Το 2030 οι πολίτες θα πρέπει να έχουν βιώσει την επιθυμητή βελτίωση στην ζωή τους σε κάθε επίπεδο είτε οικονομικό είτε κοινωνικό. Υπηρετούμε αυτήν την στρατηγική επιλογή και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει αταλάντευτα σε αυτήν πολιτική όδευση. Έχουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας



Επίσκεψη στο Σωματείο ΑΜΕΑ Ν. Κορινθίας  

Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι κοντά τους , να ακούω τα προβλήματα τους και να τους ενημερώνω για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του Κυριάκου_Μητσοτάκη σε θέματα που τους αφορούν. Ιδιαίτερα το θέμα του «Προσωπικού Βοηθού» είναι μια πολιτική δράση ιδιαίτερα σημαντική και περιμένουμε σύντομα να έρθει και στην Κορινθία ώστε να βοηθήσει τους συμπολίτες μας στην καθημερινότητα τους. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια