Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Χρίστου Δήμα

Φ.1788

Δήμας Χρίστος Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων - Βουλευτής Κορινθίας
  

Επίσκεψη Δήμα στο Δημαρχείο Νεμέας και συναντησεις με ομάδες παραγωγών

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Καινοτομία, βουλευτής του Νομού μας Χρίστος Δήμας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της Νεμέας.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Φρούσιο και τους αντιδημάρχους και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Επίσης ο Χρίστος Δήμας επισκέφτηκε την εταιρεία Alfa Products, μία σύγχρονη και ευέλικτη βιομηχανία χημικών και λιπαντικών που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νεμέας και η οποία παράγει προϊόντα και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός πήγε στο Κούτσι, όπου ενημερώθηκε απο την ομάδα παραγωγών επιτραπέζιας και αποξηραμένης σταφίδας της περιοχής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις επιπτώσεις των άσχημων καιρικών συνθηκών στην παραγωγή, αλλά και για την δυναμική και τις δραστηριότητες της ομάδας τους που συστάθηκε πριν από δύο χρόνια.

Εξ άλλου, λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Χρίστος Δήμας είχε επισκεφθεί μαζί με ομάδα παραγωγών από την Στιμάγκα τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο. Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Στιμάγκας και παραγωγοί σουλτανίνας του υπό σύσταση Αγροτικού Συλλόγου Στιμαγκας και η συζήτηση αφορούσε μεταξύ άλλων, τις επιπτώσεις των έντονων ακραίων καιρικών φαινομένων του τελευταίου χρόνου στην παραγωγή.


Δήμας Χρίστος:

Στην Νεμέα, είχαμε την ευκαιρία με τον Δήμαρχο Κώστα Φρούσιο, να συζητήσουμε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Επισκέφτηκα επίσης, την εταιρεία Alfa Products, μία σύγχρονη και ευέλικτη βιομηχανία χημικών και λιπαντικών που παράγει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας.

Στο Κούτσι, ενημερώθηκα από την ομάδα παραγωγών επιτραπέζιας και αποξηραμένης σταφίδας της περιοχής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις επιπτώσεις των άσχημων καιρικών συνθηκών στην παραγωγή, αλλά και για την δυναμική και τις δραστηριότητες της ομάδας τους που συστάθηκε πριν από 2 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια