Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη Φ.1776

Της πρώην Βουλευτή Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη

Η ενίσχυση της Άμυνάς μας αποτελεί ύψιστο πατριωτικό καθήκον
  



Με αφορμή την άφιξη στην χώρα των πρώτων έξι γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών γίνεται πλέον φανερό ότι οι πολιτικές ενίσχυσης της εθνικής μας άμυνας παιρνούν στο επίπεδο της άμεσης υλοποίησης τους.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην περιοχή μας όπως φανερώνει με εμφατικό τρόπο και η ουκρανική κρίση.

Δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστέρησης στον στρατηγικό σχεδιασμό μας για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων μας, που αποτελούν εγγύηση αποτροπής και ασφάλειας για την χώρα.

Ιδιαίτερα και στο επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το προσωπικό τους που για χρόνια στέκεται με αυταπάρνηση και απόλυτο επαγγελματισμό στο ύψος της ιστορικής τους αποστολής παρά την δεκαετή οικονομική κρίση . Αυτό αποτελεί επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και θα τηρηθεί στο έπακρο.

Η Ελλάδα γίνεται ισχυρή και κάθε μέρα που περνάει και παρά τις αντιξοότητες που δημιουργεί η παρατεταμένη υγειονομική κρίση θα απαντάει πειστικά στις προκλήσεις των καιρών από όπου και εάν προέρχονται.

Με πυξίδα τον αγνό πατριωτισμό θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε μύνημα αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης για την Ισχυρή υπεράσπιση των εθνικών μας δίκαίων.

Μαριλένα Σούκουλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια