Header Ads

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ φ.1768

Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

  


Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λουζιώτης από τις εκλογές του Δ.Σ. την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2021!



Γράφει - Επιμελείται
η Εύη Κοκκίνου- Κελλάρη


Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας εξελέγη ο Παναγιώτης Λουζιώτης , ύστερα από την εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2021 , κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
  
Ο Τάκης Λουζιώτης
, γεννημένος στην Κόρινθο στις 30 Μαρτίου 1968, νυμφευμένος με την Φιλόλογο, Σοφία Γεωργίου και πατέρας τριών παιδιών, είναι γνωστός στην Κορινθιακή κοινωνία για την συμμετοχή του στα κοινά και την έντονη επαγγελματική, επιχειρηματική, αυτοδιοικητική και συλλογική του δράση.

Ιδιοκτήτης ο ίδιος φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης δεν έχει αρκεστεί στον αγώνα για προσωπική επαγγελματική καταξίωση, αλλά προσπάθησε ως μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας τα τελευταία 16 έτη και ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορίνθου προσφάτως να συμβάλλει στον συλλογικό αγώνα για την ευημερία όλων των επιχειρηματιών του νομού.

Η ανωτέρω εμπειρία του στα διοικητικά όργανα του Επιμελητηρίου, η γνώση του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, αλλά και η ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση, τόσο ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων και δημοτικός σύμβουλος, όσο και ως Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου, προσδίδουν θετικό πρόσημο στον νέο ρόλο που ανέλαβε.

Η Φωνή της Κορινθίας του εύχεται να επιτύχει στα νέα του καθήκοντα και να συνδράμει στην βελτίωση των οικονομικο-κοινωνικών συνθηκών λειτουργίας των Κορινθιακών επιχειρήσεων.

* Η Εύη Κοκκίνου-Κελλάρη είναι Δικηγόρος Διαμεσολαβήτρια 
Msc στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια