Header Ads

Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ REALFM φ.1761

Φαήλος Κρανιδιώτης στον realfm 97,8:
Είμαστε αυτό που θα έπρεπε να είναι η ΝΔ
  


Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, δήλωσε στον realfm 97,8 ότι “πριν από 20 ημέρες η GPO έδινε 2% στον συνασπισμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Επομένως είναι μια απόδειξη ότι υπάρχει ήδη μια δυναμική. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και στο προσεχές διάστημα θα έχετε νέα ότι αυτή η δυναμική θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα διευκρίνισε ότι θα υπάρχουν προσθήκες στον συνασπισμό. “Είμαστε σε συζητήσεις, σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω θα ολοκληρωθούν σύντομα”.

“Είμαστε αυτό που θα έπρεπε να είναι η ΝΔ. Είμαστε πατριώτες, αυστηροί στα εθνικά, στη δημόσια τάξη, στα θέματα απέναντι στην ανομία της αριστεράς και ταυτόχρονα στην οικονομία είμαστε φιλελεύθεροι και αυτό που προσπαθούμε και διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού είναι η σοβαρότητα των θέσεων μας, χωρίς να αλληθωρίζουμε ούτε ένα χιλιοστό προς θέσεις συνωμοσιολογικές, προς όλα αυτά που είναι της μόδας δυστυχώς τον τελευταίο καιρό και κοστίζουν ζωές πολιτών” πρόσθεσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

“Θα ήμουν ανήθικος, κατάπτυστος και κάθαρμα -πολιτικό και όχι μόνο-, αν όταν έχω εγώ ο ίδιος νοσήσει, έχει νοσήσει η γυναίκα μου, ο αδελφός μου, έχω νοσηλευτεί 10 ημέρες στο Σωτηρία, να κάνω σπέκουλα πάνω σε κάτι που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή συμπολιτών μας. Αυτοί που σπεκουλάρουν πάνω σε αυτό, παίρνουν ανθρώπους στον λαιμό τους και έχουν πεθάνει άνθρωποι.

Θα έπρεπε να είναι φυλακή πολλοί που κάνουν αυτό το πράγμα” περιέγραψε.

¨Καθήκον πατριωτικό και στοιχειώδες ανθρώπινο είναι να πούμε στους ανθρώπους αυτό που έκανα για τον εαυτό μου να κάνουν και οι ίδιοι. Να ρωτήσουν τον γιατρό τους και να απευθυνθούν στην πραγματική επιστήμη, να εμβολιαστούν για να προστατέψουν τη ζωή τους” κατέληξε.

“Εμείς σε τέτοια εγκληματική στάση απέναντι στη δημόσια υγεία και τους πολίτες δεν θα μπούμε ποτέ” σημείωσε.






Δεν υπάρχουν σχόλια