Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1763

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Κυριάκος Κόκκινος 09.10.2021

Καλημέρα σε όλους και όλες σας φίλοι μου.

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση της εργασίας - ομιλίας μου με τίτλο <> (Οργανικότητα: Το πρόγραμμα «ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ» για ατομική και συλλογική ανάπτυξη, με χρήση Συστημικών Πυθαγορείων και Χριστιανικών Μεθοδολογιών) , στο τριήμερο διαδικτυακό διεθνές συνέδριο, με τίτλο «Systemic Design Thinking for Creativity», που διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση Συστημικής και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών, των οποίων πρόεδρος είναι ο αγαπητός μας καθηγητής κ. Νικήτας Ασημακόπουλος, Διευθύνων και του μεταπτυχιακού προγράμματος CSAP (Certified Systemic Analyst Professional) του Πανεπιστημίου Πειραιά..
  

Είχα την τιμή να παρουσιάσω την Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, ως μία έμπρακτη εφαρμογή της θεωρίας και του οράματος της Οργανικότητας, ως επίσης και τις αρχές και τις στοχεύσεις μας, σε μία διαδραστική παρουσίαση – ομιλία, που αγκαλιάστηκε από όσους την παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και εγκρίθηκε από τον κ. καθηγητή ως διακεκριμένη εργασία, που θα άξιζε να μεταφραστεί για να μπορούν και άλλοι φίλοι να την μελετήσουν διεθνώς.

Ευχαριστώ δημόσια κ. καθηγητά για το σπουδαίο έργο σας σε διεθνές επίπεδο, που μεταμορφώνει τον κόσμο, σε μία ενεργοποίηση και δικτύωση για την προώθηση του Καλού!

Αποτελείτε έμπνευση για όλους μας!

Θα ήθελα να θυμήσω ότι υπήρξαν φίλοι μας, που ζητούν να καταλάβουν βαθύτερα τί εννοούμε με τον όρο Οργανικότητα και ποιά η σημασία του όρου ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ και αυτή ήταν μία μοναδική ευκαιρία, ώστε αυτό να επιτευχθεί σε μία πρώτη εισαγωγική παρουσίαση , ώστε όλοι οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι να συναντηθούμε στο δρόμο για τη μεταμόρφωση του Κόσμου μας σε μία χωροχρονική συνθήκη Ευδαιμονίας.

Το συνέδριο επισημαίνω ότι συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα και αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Τους συνδέσμους για την παρακολούθηση των ομιλιών θα τους βρείτε ΕΔΩ:
https://confe.hsss.eu/program-andabstracts/ 

Το όλο συνέδριο θα λάβει χώρα μέσω της πλατφόρμας webex, οπότε προτείνω να έχετε εισέλθει νωρίτερα από την ομιλία, που θέλετε να παρακολουθήσετε, ώστε να έχετε το χρόνο να επιλύσετε τα όποια διαδικαστικά θέματα.

Αν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το webex, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε το Ονοματεπώνυμό σας (γράψτε και όνομα και επώνυμο, ώστε να φαίνονται κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας), ως επίσης και το e-mail σας.

Σας περιμένουμε στις επόμενες μεταμορφωτικές μας εκδηλώσεις.

Στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, στις 17.00, στο Πολεμικό Μουσείο, οργανώνουμε μία μοναδική εσπερίδα, παρουσίασης της προσωπικότητας του Καποδίστρια, της δολοφονίας του και της μεγάλης έρευνας που αποδεικνύει ότι δεν ήσαν οι Μαυρομιχαλαίοι οι δολοφόνοι του.

Μία ανατροπή της ιστορίας, που έφθασε η ώρα να παρουσιάσουμε στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και 190 χρόνια μετά την τραγική δολοφονία του Έλληνα Κυβερνήτη, που άλλαξε την τροχιά της νέας Ελλάδος και όλου του Κόσμου.

Σας αναμένουμε όλους, γιατί μόνο η Ιστορική Αλήθεια απελευθερώνει, αρκεί να μπορούμε να αντέξουμε το βάρος της και την πίεση της υπευθυνότητας, που τούτο συνεπάγεται!

Ευχές για υγεία και ουσιαστική πληρότητα

Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, Coach, CSAP, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια