Header Ads

ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ φ.1763

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 
Βρέχει γιαούρτι στον ΣΥΡΙΖΑ

  


Να πούμε μερικά πράγματα που δεν θα συμβούν ποτέ;

Να ρίξει μαύρο χιόνι, να ξημερώσει από τη Δύση και να δώσει η Αριστερά συναίνεση για ενίσχυση της ισχύος της χώρας ή για μεγάλες επενδύσεις.

Θέλουν εισαγωγή παράνομων μουσουλμάνων και στο Ελληνικό να φυτεύουμε μπρόκολα και καναβουριές.

Αμα ήταν για κάνα ψιλικοκό, δεκαχίλιαρα τον μήνα από Ολυμπιακούς Αγώνες, να δαγκώσουν τίποτα κονδύλια με πολιτισμικές παπάτζες, να πιουν το μεδούλι από ευρωπαϊκά προγράμματα μελέτης των συνηθειών του gay πιτσιλωτού κοάλα και της αμφιφυλόφιλης λιβελούλας ή τίποτε παχιά παχιά πακέτα πεντακοσάευρα για βόλεμα λαθραίων, που στέλνει Ερντογάν, μέσα σε όλα. Αμα στρώσεις τραπέζι και μυρίζει ψητό, η αριστερίλα μαζεύεται όπως οι μύγες στην κοπριά. Ανευ αντιλογίας και προθύμως στελέχωσαν τους μηχανισμούς λεηλασίας της χώρας. Χωρίς αριστερούς στους μηχανισμούς που κατάπιαν πακτωλούς ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, που θα μπορούσαν να αναδιαρθρώσουν τρεις Ελλάδες, το χάλι της χώρας δεν θα μπορούσε να έχει πιάσει πάτο και να φτάσουμε στη χρεοκοπία. Για χρόνια δεν υπήρχε τάχα «δεξιό» ΜΜΕ που να μην έχει ανακυκλωμένο κομμούνι για διευθυντή. Ακόμη και πολλοί από τους δήθεν επιχειρηματίες της ψευτοελίτ, αυτούς που υποδύονταν την αστική τάξη επί δεκαετίες, με έναν και μόνο πελάτη, το κράτος, δηλαδή όλους εμάς με τους φόρους μας, προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα του ΚΚΕ, απόγονοι προδοτών που κατέφυγαν στην εξορία για να μην τους στήσουμε στον τοίχο. Κιό μως, τολμούν και μιλούν.

Φανταστείτε λοιπόν μια χώρα όπου οι εθνικοσοσιαλιστές, οι ναζί δηλαδή, έχουν κατακλύσει και ελέγχουν Παιδεία, ΜΜΕ, ισχυρίζονται πως έχουν ηθικό πλεονέκτημα, έχουν στο κόμμα τους ακέραια την επίκληση της βίας ως μέσο πολιτικής, διακηρυγμένο στόχο στο καταστατικό τους την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την επιβολή ναζιστικής δικτατορίας. Φανταστείτε τους ναζί να δέρνουν φοιτητές, καθηγητές και πρυτάνεις στα Πανεπιστήμια, τα συνδικάτα τους να λυμαίνονται τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, και να κάνουν παρέλαση στους δρόμους μαζί με ναζιστικές φοιτητικές οργανώσεις, κρατώντας στειλιάρια από φτυάρια και γκασμάδες, δηλαδή φονικά ρόπαλα, με άλλοθι πάνω τους ένα σημαιάκι με τη σβάστικα, τα οποία σε κάθε ευκαιρία χρησιμοποιούν κατά αντιπάλων για διάλυση συνελεύσεων και επιβολή της κυριαρχίας τους. Φανταστείτε προβεβλημένο ναζιστή βουλευτή να βγαίνει δημόσια και να δηλώνει πως δεν θα σεβαστούν ποτέ τη δημοκρατία και τους νόμους της. Φανταστείτε τους ναζιστές να μαζεύονται για να γιορτάσουν τη σφαγή στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στην Καισαριανή. Φανταστείτε να συμβαίνουν όλα αυτά και η κυβέρνηση να δηλώνει πως ο αντιναζισμός δεν ανήκει στο αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς, και να τους αφήνει χώρο, με… σεβασμό στην Ιστορία και στους αγώνες του εθνικοσοσιαλισμού.

Όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα, όχι το 1942-1949. Μόνο που, στη θέση των ναζί, είναι η Αριστερά, οι υπαίτιοι του Εμφυλίου, που εκφυλίστηκε σε σταλινική χωριστική ανταρσία. Αυτοί λυμαίνονται την Παιδεία και τα συνδικάτα, αυτοί κάνουν πορείες με φτυαρόξυλα, αυτοί δέρνουν πρυτάνεις, φοιτητές, αντιπάλους συνδικαλιστές σήμερα, το 1949. Αυτοί σήμερα, 2021, μιλούν συνέχεια για Πηγάδες, εναγκαλίζονται τρομοκράτες, εύχονται να πέσει η χώρα, υπονομεύουν επενδύσεις, καταψηφίζουν διακρατικές συμφωνίες που μας δίνουν τεράστια πλεονεκτήματα και αυξάνουν την ισχύ αποτροπής μας. Κάνουν γιορτές για τη σταλινική χωριστική ανταρσία, τιμούν προδότες, λένε «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος; Εμείς δεν ηττηθήκαμε» (πονάει ακόμη, ε;) και, όταν πολίτες, νόμιμα σωματεία, τιμούν τα τέκνα της Δημοκρατίας που έδωσαν το αίμα τους για να μη φτάσουν τα σύνορα πάλι στη Μελούνα και γίνουμε σταλινικό προτεκτοράτο, ωρύονται για «εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα».

Είναι αριστερόστροφοι φασίστες και η διαφορά των αριστερόστροφων φασιστών, όπως οι κουκουέδες και οι συριζαίοι, από τους δεξιόστροφους είναι πως οι δεξιόστροφοι πλένονται και πιστεύουν στο Έθνος. Αμφότεροι βλάπτουν την Πατρίδα με τον ανορθολογισμό τους, τον κρατισμό τους, τη χρήση βίας και την αντιδημοκρατική αντίληψή τους.

Όταν η Αριστερά συμπεριφέρεται με όρους 1947-1949 και υπονομεύει ανοιχτά τη χώρα, δεν μπορεί ο διάλογος να γίνεται με τσάι και κουλουράκια κανέλας. Τα τουρκικά ΜΜΕ χειροκροτούν τον Τσίπρα για την καταψήφιση της Ελληνογαλλικής Αμυντικής Συμφωνίας. Είναι περήφανος; Βρέχει γιαούρτι με πέτσα και πήλινο κεσέ, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ σιγοτραγουδάνε ένα τσιφτετέλι.

«Εύγε» σε όσους υπερψήφισαν την Ελληνογαλλική Αμυντική Συμφωνία. Εθνικό τρίποντο. Κάτι αντίστοιχο με το Ισραήλ θα «κλειδώσει» την αποτροπή μας. Στα χνάρια της μεγάλης κληρονομιάς του Ελ. Βενιζέλου με τη Βαλκανική Συνεννόηση, με νέους συμμάχους, αλλά απέναντι στον ίδιο εχθρό. Οπλα τελευταίας γενιάς μάς δίνουν φοβερά τακτικά πλεονεκτήματα, συγκρότηση πολύπλευρης συμμαχίας με τη Γαλλία, με ρήτρα αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής.

Ο εκνευρισμός των Τούρκων δείχνει πως επιλέξαμε σωστά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όμως, όλος ο αληθινά πατριωτικός και φιλελεύθερος χώρος ας συνέλθει και να παύσει να φυγομαχεί ιδεολογικά μπροστά στην Αριστερά. Πρέπει καθημερινά να τσαλακώνουμε τη χυδαιότητά τους, τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και να ελεγχθούν ποινικά για την τραμπούκικη δράση τους και τις ολοκληρωτικές θέσεις και πρακτικές τους. Δεν έχουν θέση στην εκλογική διαδικασία. Αυτοί έχουν ως υποσυνείδητο τη 17Ν και την Πηγάδα, το μίσος και τον φθόνο, σήμερα, όχι το 1949. Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς, αλλά η υπονόμευση, τα καθημερινά ποινικά αδικήματα, αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα, με ιδεολογική συντριβή, αλλά και ποινικό έλεγχο του κόκκινου φασισμού, όχι με ενοχικό ψοφοδεϊσμό. Αρκετά τον πλήρωσε η κοινωνία. Και ας ξεκινήσουμε από τα βασικά – να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

newsbreak 

* Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι Δικηγόρος των Αθηνών, αρθρογράφος της «δ», Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια