Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ Φ.1762

Άρθρο της πρώην Βουλευτή Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη 
47 χρόνια Νέα Δημοκρατία
  


Η παράταξη μας στην ιστορική της πορεία στάθηκε στο πλευρό των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτών της. Με παρρησία πρόταξε πάντα το εθνικά επωφελές για την καλύτερη προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και δικαίων.

Αταλάντευτα προσηλωμένη στην δημιουργία του πλαισίου που θα τοποθετεί την χώρα στον πυρήνα των προηγμένων κρατών για την εξυπηρέτηση των κοινωνικών ζητούμενων όλων των πολιτών και ιδιαίτερων των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
  

Με γνήσιο πατριωτισμό έχτισε και χτίζει ασπίδα προστασίας έναντι κάθε προσπάθειας επιβουλής της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Παράλληλα προσαρμοζόμαστε δημιουργικά στις αναπτυξιακές προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και οδηγούμε με σταθερότητα την Ελλάδα στην νέα εποχή.

Η Νέα Δημοκρατία ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει τις υψηλότερες των προσδοκιών της ελληνικής κοινωνίας για τον Τόπο μας.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τους πολίτες για μια ισχυρή Ελλάδα και θα τα καταφέρουμε. Με όχημα τον αξιακό κώδικα της παράταξης μας θα κερδίσουμε τις μάχες που έρχονται προς όφελος όλων των πολιτών. Η Πατρίδα μας αξίζει κάθε προσπάθεια και η Νέα Δημοκρατία που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνεχίζει με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπηρετεί με σιδερένια πίστη τα ιερά του Έθνους.

Μαριλένα Σούκουλη 
Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια