Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1760

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
  


* Είχα την χαρά σήμερα να πραγματοποιήσω συνάντηση γνωριμίας με το νεοσύστατο Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου. Έμεινα πραγματικά ενθουσιασμένη από τον επαγγελματισμό τους καθώς και την διάθεση τους για προσφορά στην κορινθιακή κοινωνία . Αυτονόητα θα είμαι δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα τους. Καλή επιτυχία στο έργο τους!

#marilenasoukouli #Σωματείο_Συνοριακών_Φυλάκων_Κορίνθου #korinthia 

** Συνεχίζω να είμαι δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους. Οφείλουμε να τους ακούμε ώστε να βρίσκουμε αποτελεσματικές λύσεις προς όφελος όλων των πολιτών. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία στην πανέμορφη ορεινή Κορινθία μας.
#marilenasoukouli #Καλλιάνοι #Λαύκα #Καστανιά #korinthia 

*** Οι εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης «Μικρασιατικά 2021» που διοργανώνει με συνέπεια και αγάπη η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου αποτελούν παράδειγμα δράσεων για την ενδυνάμωση της ιστορικής μας παράδοσης.

Θερμά συγχαρητήρια γιατί δεν αφήνετε να περάσουν στην λήθη τα γεγονότα της ιστορικής πορείας του Έθνους 
#marilenasoukouli #Μικρασιατικά #2021 #Συνοικισμός #Πάρκο_Ιωνίας #Κόρινθος #korinthia 

**** Με μεγαλη χαρά παραβρέθηκα στα εγκαίνια της 1ης έκθεσης των έργων της καλής μου φίλης Βούλας Ψωμά με θέμα «Γυναίκα γένους θηλυκό» .

Θερμά Συγχαρητήρια !!!!

*****Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια αποτελούν ένα ουσιαστικό παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς απέναντι στα παιδιά μας. Οφείλουμε κάθε χρόνο με την παρουσία μας να δίνουμε το μύνημα ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια αξίζει να στηριχτεί και αξίζει να αναδειχτεί.

Οι διδάσκοντες με ανιδιοτέλεια και πραγματική θέληση στέκονται δίπλα στα παιδιά μας, το μέλλον της περιοχής μας. Σας αξίζουν τα γενναιότερα λόγια και ιδιαίτερα οι ουσιώδεις πράξεις για να συνεχίσετε τον αγώνα προσφοράς. Καλή εκπαιδευτική χρονιά στα παιδιά μας με υγεία και δημιουργικότητα 
#marilenasoukouli #Κοινωνικά_Φροντιστήρια #korinthia



Δεν υπάρχουν σχόλια