Header Ads

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ! φ.1751

Κυκλοφορία νέου βιβλίου!
    

Την καλησπέρα μου.

Μιας και τρίτωσε το κακό (όπως μου αρέσει να λέω εφόσον έβγαλα και το 3ο μου βιβλίο) τολμώ να σας στείλω λίγες λέξεις με την παράκληση να δημιουργήσετε μια παρουσίαση του βιβλίου μου στις λογοτεχνικές σελίδες της εφημερίδας ή του περιοδικού σας .

Θα βάλω αμέσως μετά την ενημέρωση σας, το εισαγωγικό σημείωμα του προλόγου του βιβλίου, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό ή μεγαλύτερο κομμάτι του και να το δημοσιοποιήσετε. Σε συνδυασμό με κάποιες από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες μου από το εξώφυλλο, θα βοηθήσουν το κοινό σας να γνωρίσει ένα πανέμορφο, μοντέρνο μεσα στην παράδοση και την ιστορία που αφηγείται, όσο κι επίκαιρο βιβλίο. Ή μπορείτε να με ενημερώσετε με δυο λόγια και να σας στείλω και πάλι ότι χρειάζεστε να ξέρετε εσείς και οι αναγνώστες φίλοι σας..

Λόγω των διακοπών που πλησιάζουν, θεωρώ ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού κι εγώ θα σας είμαι υπόχρεος μέχρι που θα ξεκινήσω (αν και πότε... καταραμένος κορονοϊός...τίποτα δεν άφησε όρθιο!) παρουσιάσεις και θα χρειαστώ ίσως τότε την πληρωμένη διαφήμιση.

Τις πιο ζεστές ευχές μου για καλή σεζόν και ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Προσέχοντας βέβαια άπαντες την υγεία μας και τους ανθρώπους μας.

Βασίλης Καραβάσης



Δεν υπάρχουν σχόλια