Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1750

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος

Παρέμβαση της Αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου ΝΔΒουλευτή Κορινθίας κας Μαριλένας Σούκουλη-Βιλιάλη στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου σχετικά με τις εκκρεμότητες των παράπλευρων έργων από την κατασκευή του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής Οδού
    

Σημαντικά νέα για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στα παράπλευρα έργα από την κατασκευή της γραμμής του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής οδού στην περιοχή. Η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κο Χρήστο Βίνη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την πορεία και τον τρόπο επίλυσης των συγκεκριμένων προβλημάτων, που είχαν παρουσιαστεί σε περιοχές όπως το Καμάρι, το Στόμι, τα Σαρανταπηχιώτικα, το Λουτρό, την Συκιά και την Λυκοποριά στον Δήμο ΞυλοκάστρουΕυρωστίνης. Συγκεκριμένα ο κος Βίνης απάντησε στην κα Σούκουλη ότι τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν σε όλες τις παραπάνω περιοχές προβλέπεται να επιλυθούν με την υπογραφή της 3ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή Υπολειπόμενων Έργων Υποδομής, Επιδομής, Σηματοδότησης - Τηλεδιοίκησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων για τη νέα Σιδηροδρομική Γραμμή ΚιάτοΡοδοδάφνη». Η κα Σούκουλη ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κο Κώστα Καραμανλή και όσους συνεργάστηκαν για να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την Κορινθία μας.





ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
«Δεν Λυγίζω, Το Mέλλον είναι Eδώ»
  


Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή. Διότι ακόμα και εάν αδυνατώ να αντιληφθώ πως ένα εκλογικό αποτέλεσμα σε μια δημοκρατική διαδικασία δεν κρίνεται αποκλειστικά από την ετυμηγορία των πολιτών, οφείλω και οφείλουμε να υπακούμε στις αποφάσεις της δικαιοσύνης ως ασφαλιστική δικλείδα της κοινωνικής μας συνύπαρξης. Θα ήθελα να απευθυνθώ όμως σήμερα στους χιλιάδες πολίτες που η επιλογή τους ακυρώθηκε εξαιτίας πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων 32 δικαστικών Αντιπροσώπων, οι οποίοι αμέλησαν να μονογράψουν τους σταυρούς προτίμησης και μάλιστα αυτό έγινε για όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων καθώς και στις γυναίκες από ολόκληρη την Περιφέρειά μας που δεν θα εκπροσωπούνται πλέον στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να τους πω ότι η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα, διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι Ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η Χλεύη και η Απαξία. Κάθε θυσία για τον Άνθρωπο και την Δημοκρατία αξίζει τον κόπο.

Θα ήθελα όμως να ξέρετε ότι προσωπικά δεν τους Φοβήθηκα ποτέ, διότι αντλώ δύναμη από την Αγάπη σας και αυτή δεν μπορούν να την αγγίξουν, ότι και να πράξουν, διότι βασίζεται στην Αλήθεια και στην Ηθική.

Είμαι εδώ Όρθια και μπορώ να κοιτάζω όλους τους πολίτες της Κορινθίας υπερήφανα στα μάτια, διότι στον χρόνο που τους εκπροσώπησα στην Ελληνική Βουλή, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, εργαστήκαμε Σκληρά και με Μεθοδικότητα για να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στο Σπίτι μας , στην Κορινθία μας, στην Ελλάδα μας.

Σε 2 χρόνια προλάβαμε να κάνουμε πολλά, αλλά κυρίως να επιδείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στην ευθύνη εκπροσώπησης όλων των Κορινθίων.

Όπως τους αξίζει. Με πάθος, δυναμισμό και τεκμηρίωση.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από καρδιάς για την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Νιώθω πραγματικά περήφανη που με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω στο Λίκνο της Δημοκρατίας. Δεν λυγίζω διότι γνωρίζω ότι ούτε και εσείς Λυγίζετε. Είμαστε πλέον Πολλοί και θα συνεχίσουμε Μαζί, ακόμα πιο δυνατά, με αταλάντευτη πίστη ότι στο τέλος το Φως πάντα θα νικάει το Σκοτάδι.

Το Μέλλον είναι εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια