Header Ads

21 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ COMO ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ φ.1730

Ιταλικός τύπος: ”Σφαγή των ηλικιωμένων σε γηροκομείο (RSA) στο Como: 21 νεκροί. “Ήταν εμβολιασμένοι” … με Pfizer. 
Kαι στη Γερμανία πεθαίνουν στα γηροκομεία σαν μύγες μετά τον εμβολιασμό λέει Καθηγήτρια Ιατρικής 
”Σφαγή των ηλικιωμένων στο RSA στο Como: 21 νεκροί

   

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021: ”Σφαγή των ηλικιωμένων στο RSA στο Como: 21 νεκροί. “Ήταν εμβολιασμένοι” ….” αναφέρει το ιταλικό μέσο secondopianonews.it στις 25/1/21… Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ca ‘d’Industria ο Gianmarco Beccalli δήλωσε ότι η πρώτη δόση χορηγήθηκε στο 90% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και σχεδόν σε όλους τους ηλικιωμένους. “Έως τις 6 Φεβρουαρίου, εάν δεν υπάρχει καθυστέρηση, θα χορηγήσουμε τη δεύτερη δόση.”Αυτό σημαίνει ότι η α΄δόση του εμβολίου αληθοφανώς “Comirnaty” της Pfizer, χορηγήθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο τις τελευταίες δύο ή τρεις εβδομάδες, απαριθμώντας 21 ημέρες μετά την πρώτη ένεση..

Άλλοι 40 μολυσμένοι και 4 νεκροί σε μια εγκατάσταση για τους ηλικιωμένους στη Grottaferrata.

Ο τραγικός αριθμός σε ένα γηροκομείο στο Rebbio, μια πόλη κοντά στο Κόμο, είναι 21 νεκροί και δεκάδες θετικοί στο Covid συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Η RSA, που είχε συμμετάσχει στην εκστρατεία εμβολιασμού,qβρίσκεται μέσω της Varesina και είναι μέρος του Ιδρύματος Ca ‘d’Industria μαζί με τρεις άλλες δομές (δύο RSA και ένα ξενοδοχείο). Ως τώρα γράφει το «Fanpage.it» στις 20 Γενάρη οι θάνατοι ανέρχονται σε 21, ενώ αυτοί που μολύνθηκαν από covid19 είναι 85 επί 93 συνολικά διαβιούντων στο ίδρυμα, ήτοι πάνω από 91% αυτών. 54 υγειονομικοί επίσης διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid.

Δηλώνει στο Fanpage ο Πρόεδρος του ιδρύματος Gianmarco Beccalli: “Εάν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις στον εφοδιασμό, θα χορηγήσουμε τη δεύτερη δόση στις 6 Φεβρουαρίου”, κι υπογραμμίζει πώς σχεδόν το 90% του προσωπικού έχει ενταχθεί στην εκστρατεία εμβολιασμού και πώς εμβολιάστηκαν σχεδόν όλοι οι τρόφιμοι. «Ελπίζω ότι αργότερα ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί στο προσωπικό, που είναι ουσιαστικά εκείνοι που δεν ήταν στη δουλειά, θα θέλουν να το κάνουν” προσθέτει ο Beccalli.”Ενώ ανάμεσα στους τροφίμους περιμένουμε οι θετικοί προς το παρόν ν’ αναρρώσουν, οι οποίοι, όπως υποδεικνύεται, θα εμβολιαστούν μετά την ασθένεια”.

Αυτό που συνέβη στο γηροκομείο του Rebbio για τον πρόεδρο του Ιδρύματος παραμένει ωστόσο ανεξήγητο: αποφύγαμε τους χώρους υποδοχής, κανένας εκτός από τους υπαλλήλους δεν μπόρεσε να μπει στη δομή και ακολουθήσαμε επίσης τα ίδια πρωτόκολλα των άλλων δομών μας,όπου δεν συνέβη τίποτα », εξηγεί ο Beccalli.

Εάν οι θάνατοι αυτών των ηλικιωμένων συνδέονται άμεσα με το εμβόλιο, εναπόκειται στη δικαστική αρχή να το κρίνει, που θα θελήσει να δει με σαφήνεια τι συνέβη διεξάγοντας μια έρευνα. Όπως είπε ο Beccalli, παραμένει ένα πραγματικά ανεξήγητο γεγονός. Άλλοι 40 θετικοί εκ των οποίων 4 πέθαναν σε γηροκομείο RSA στη Grottaferrata κοντά στη Ρώμη σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης..

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιανουαρίου,με τους σαρωτικούς ελέγχους στη δομή με τεστ σε τροφίμους και υγειονομικούς. Περίπου δέκα υγειονομικοί και 30 τρόφιμοι βρέθηκαν θετικοί. Κανείς δεν μιλάει για αυτό, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι τα εμβόλια χορηγήθηκαν και σε αυτό το RSA.secondopianonews.it 25/1/21 Kαι στη Γερμανία πεθαίνουν στα γηροκομεία σαν μύγες μετά τον εμβολιασμό λέει Καθηγήτρια Παιδιατρικής.

”τ΄άτομα πεθαίνουν σαν μύγες στα γηροκομεία της Γερμανίας μετά τους εμβολιασμούς για covid. Καθημερινά δέχομαι αναφορές.Δεν ξέρουμε αν επιτελέστηκαν οι αυτοψίες , γιατί κάθε συσχέτιση με εμβόλιο αποκλείστηκε” γράφει στο twitter η Dr. Nicole Delépine (Παιδίατρος, καρκινολόγος, Δρ.Ιατρικής, Πανεπιστημιακός) που παραθέτει ανακοινωθέν από το Σωματείο Ιατρών Laissonslesprescrire και ζητούν περεταίρω επιβεβαίωση… 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια