Header Ads

Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ φ.1728

περί Πανδημίας ο λόγος... 

Ο Γιώργος Κασιμάτης ρίχνει γροθιά στο σύστημα και μιλάει για την πανδημία Κάνει λόγο για «πλύση εγκεφάλου» και για «επερχόμενη λαίλαπα» 

  


Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 
Έσπασε την σιωπή του -όπως περίμεναν πολλοί από την αρχή της πανδημίας- ο διακεκριμένος Έλληνας συνταγματολόγος, νομικός και καθηγητής κ.Γιώργος Κασιμάτης με μια εκτενή και εμπεριστατωμένη ανακοίνωσή του για τα όσα «παράλογα» συμβαίνουν. Από τους λίγους πνευματικούς ανθρώπους που κράτησαν ψηλά την αξιοπρέπειά τους και στην κρίση των Μνημονίων, έτσι και σήμερα ο Γιώργος Κασιμάτης γίνεται η φωνή της λαϊκής συνείδησης, υπερασπίζοντας συγχρόνως την συνταγματική νομιμότητα, την δημοκρατία και την επιστημονική σοβαρότητα.

Την ώρα που έχει ξεφτιλιστεί ο ιατρικός κόσμος από μια θλιβερή κομπανία γιατρών εντεταλμένων του ΠΟΥ, την ώρα που επικρατεί «σιωπή» και «ελαφρότητα» στην επιστημονική κοινότητα και στον πολιτικό κόσμο και δεν υπάρχει καμμία σοβαρή «πρόβλεψη» και «σχεδιασμός», ο διάλογος είναι «ντε φάκτο αποκλεισμένος», όπως λέει ο καθηγητής. Ο Γιώργος Κασιμάτης τονίζει την «πλύση εγκεφάλου» των έντυπων και οπτικοακουστικών ΜΜΕ, που όσοι τα κατήγγειλαν μέχρι σήμερα υβρίζονται ως «ψεκασμένοι» και «συνωμοσιολόγοι» από όλους τους λακέδες της mainstream παραπληροφόρησης και τρομολαγνείας.

Ο καθηγητής λέει χαρακτηριστικά: «Ο πανικός του κορωνοϊού είναι παγκοσμίως κατάφωρος, όπως είναι επιστημονικά γνωστή και η μέθοδος δημιουργίας πανικού ή τρόμου ή σοκ για την επιβολή θελήσεων και μέσων εξουσίασης». Επισημαίνει ότι, ενώ ο τρόπος που γίνεται η ενημέρωση είναι γεμάτος «ασάφειες και παλινδρομήσεις», έχει επιβληθεί ο πλήρης αποκλεισμός από τα μεγάλα ΜΜΕ κάθε αντίθετης άποψης (ακόμα και γνωστών επιστημόνων βραβευμένων με Νόμπελ)…Ο αποκλεισμός της ελευθερίας του τύπου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης είναι απαράδεκτος, λέει ο Γιώργος Κασιμάτης, όταν επιβάλλονται με αντιδημοκρατικό τρόπο παράλογα ή βαριά οικονομικά μέτρα και οργιάζει η εγκληματική κερδοσκοπία (π.χ. μάσκες)!

Ο διακεκριμένος συνταγματολόγος ορθώνει για μια ακόμη φορά το ανάστημά του ανησυχώντας για την «σοβαρή βλάβη των θεσμών» (των όποιων βέβαια έχουν απομείνει μετά την μνημονιακή 10ετία), αναρωτώμενος μήπως όλα έχουν παραλύσει μπροστά στην επερχόμενη ΛΑΙΛΑΠΑ!. Oσοι φωνάζουν εξ αρχής ότι με το καθεστώς «πανδημίας» και τα συναφή «μέτρα» έχουν παραβιαστεί θεμελιώδεις αρχές της νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτηρίζονται «ψεκασμένοι»… από τους εντεταλμένους κορωνοσερίφηδες του καθεστωτικού μπλοκ και τους πρόθυμους συνεργάτες τους.

Πηγή: https://www.triklopodia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια