Header Ads

ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ φ.1723

 

ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 
Να κάνω το εμβόλιο ή να μην το κάνω; Ιδού η απορία…





του Ιωάννη Ασλανίδη*


Έγώ! Τώρα τι να κάνω; να κάνω το εμβόλιο κατά του Κορωνοιού ή όχι; Έμένα σήμερα τον ταλαίπωρο Έλληνα αυτό με βασανίζει. Οταν άρχισε να επεκτείνεται η πανδημία σε όλα τα κράτη του κόσμου, άρχισαν αυτά σύμφωνα με τους ειδικούς να παίρνουν διάφορα μέτρα, μεταξύ των οποίων και η Πατρίδα μας.

Στο παρελθόν οι μεγάλες πανδημίες (πανώλη, λέπρα, φυματίωση κλπ.), τελικά εξαλείφθηκαν όταν ανακαλυφθεί το ανάλογο φάρμακο ή εμβόλιο. Έτσι! Λοιπόν και σήμερα περιμέναμε πότε θα ανακαλυφθεί το αντίστοιχο εμβόλιο και στην πανδημία αυτή.

Σήμερα το επίσημο κράτος, προγραμματίζει πως θα γίνει το εμβόλιο, χωρίς έξοδα, για να μη γίνει εκμετάλλευση. Ταυτόχρονα βγαίνουν άλλοι καθηγητές λοιμοξιολόγοι και προσπαθούν δια των δημοσιευμάτων τους να πείσουν τον Έλληνικό Λαό, να μην κάνει το εμβόλιο. Και! έτσι διερωτάται ο απλός Έλληνας Πολίτης τι να κάνει. Να κάνει το εμβόλιο ή όχι;

Αντί! Αυτός ο ειδικός Έπιστήμονας να συνεργασθεί με τους αντίστοιχους που υποστηρίζουν το αντίθετο και να καταλήξουν σε ένα κοινό συμπέρασμα, επιλέγουν και αυτοί το αντίθετο, ενώ είναι καθαρά θέμα δικό τους, το μεταφέρουν το πρόβλημα στον απλό Έλληνικό Λαό να αποφασίσει αν θα κάνει το εμβόλιο ή όχι. Κρίμα! Ένός τόσου χαρισματικού λαού, οι Έπιστήμονες του, να διαφωνούν συμφωνούντες και να συμφωνούν διαφωνούντες. Σε κάθε ευκαιρία αντιπαλότητας, είναι κανόνας, έρχεται και η αντιπολίτευση, να κατηγορήσει την κυβέρνηση είτε γιατί δεν πήρε τα ανάλογα μέτρα είτε δεν τα πήρε εγκαίρως, χωρίς βέβαιες δικές τις Προτάσεις. Έίμαστε η χώρα του παραλόγου. Δυστυχώς! Αυτό συμβαίνει συνεχώς, η αλόγιστη πολιτική αντιπαράθεση θα συνεχίζεται, χωρίς την αίσθηση των συνεπειών της από μερίδα πολιτικών.

Μια άλλη, κατά την γνώμη μου, προπαγάνδα κατά του εμβολίου, που κυκλοφορεί στα μέσα, ιδίως Ηλεκτρονικής Ένημέρωσης, είναι ότι με το εμβόλιο θα βάλουν ένα ‘’τσιπ’’ στον οργανισμό σου για να σε παρακολουθούν. Γιατί! Και από ποιους; δεν υπάρχει απάντηση. Πάλι καλά που έχουμε ακόμη σώας τας φρένας μας.

Έίναι αλήθεια ότι οι Έλληνες πολιτικοί, όλα τα θέματα τα αναλύουν σύμφωνα με το κομματικό σκεπτικό, ακόμη και τον Κορωνοιό. Ομως! Η πολιτική είναι το (Α) και το (Ω) την Δημοκρατίας, εάν αυτή χάσει την αξία της, την οντότητα της και υπηρετείται από ανθρώπους κατώτερου των περιστάσεων και της αποστολής του υψίστου αυτού αξιώματος, τότε η χώρα αυτή δεν έχει μέλλον άξιο της Ίστορίας της.

Έίπε ο ΒΊΣΜΑΚ ΦΟΝ ΟΘΩΝ: << Έκ της Ίστορίας προκύπτει ότι, εάν οι Έλληνες δεν αλληλοσπαράσσονταν θα κατακτούσαν την υφήλιο >>. Κάτι ήξερε και αυτός.

* Ο Ιωάννης Μ. Ασλανίδης είναι Αντιστράτηγος ε.α 
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια