Header Ads

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φ.1717

 

Αποστολή ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον Ε.Ε.Σ. Κορίνθου, στους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα»

  


Ο Ε.Ε.Σ. Κορίνθου, στα πλαίσια υλικής ενίσχυσης και βοήθειας των Πλημμυροπαθών στην Περιφερειακή Ενότητα της Καρδίτσας, συγκέντρωσε, δεματοποίησε και απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, είδη ατομικής καθαριότητας, καθώς και ποσότητα ελαιολάδου.

Περισσότερα από 80 κιβώτια τροφίμων, περίπου 2 παλέτες, και 150 κιλά ελαιολάδου συγκεντρώθηκαν, απεστάλησαν και μοιράζονται ήδη στους πλημμυροπαθείς.

Ο ΕΕΣ Κορίνθου, εκφράζει τις θερμές του Ευχαριστίες σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, αποδεικνύοντας πως διακατέχονται από αισθήματα αλληλεγγύης και αλλληλοβοήθειας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις σχολικές κοινότητες του Νομού μας, τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Επιπρόσθετα, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και περισσότερους από 50 μεμονωμένους συμπολίτες μας, μέλη και φίλους του τμήματος μας, οι οποίοι χάρη στη συμβολή τους, επέδειξαν, στις πρωτόγνωρες συγκυρίες που βιώνουμε, ανθρωπιά και ευαισθησία, αναγνωρίζοντας το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς απο τα σχολεία που υποστήριξαν με την προσπάθεια μας

14ο Δημοτικό Κορίνθου 
Β’ΕΠΑΛ Λουτρακίου 
Δημοτικό Σχολείο Αρχαίων Κλεωνών 
Δημοτικό σχολείο Κοκκωνίου 
Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου 
Νηπιαγωγείο Πάσσιου 
Σύλλογος Γονέων Δημ. Σχολ. Περαχώρας





Δεν υπάρχουν σχόλια