Header Ads

ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. φ.1696

Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου
«Στα “Επείγοντα” οι Δομές Υγείας του Ε.Σ.Υ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Στις 26 Μαΐου, οι 5 βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν προς το Υπουργείο Υγείας ερώτηση προκειμένου να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό και τις ενέργειες ενίσχυσης των δομών υγείας του Ε.Σ.Υ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας έμεινε ζωντανό και αντιμετώπισε επιτυχημένα τον κορωνοϊό. Δεν μένουμε στο χειροκρότημα. Οι ήρωες πολεμιστές του Ε.Σ.Υ απαιτούν και πολεμοφόδια. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει να αφήσει τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για άμεσες προσλήψεις, καθώς η υποστελέχωση των μονάδων υγείας συνεχίζεται. 

Η πανδημία αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι δεν συγχωρεί την παραμικρή ολιγωρία ή αστοχία στην πρόληψη, τον έλεγχο, την επιτήρηση και τη διαχείριση περιπτώσεων για την υγεία των ατόμων των ευπαθών ομάδων, αλλά και των ατόμων του γενικού πληθυσμού. 

Η κατάσταση αυτή χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και λήψης κατάλληλων μέτρων, προκειμένου να παρέχονται αποτελεσματικά οι υπηρεσίες υγείας στον πληθυσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης: 

Οι Ερωτώντες βουλευτές 
Αραχωβίτης Σταύρος 
Γκιόλας Ιωάννης 
Παπαηλιού Γεώργιος 
Χαρίτσης Αλέξανδρος 
Ψυχογιός Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια