Header Ads

5G ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ φ.1689

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατά πόσο ισχύει η συσχέτιση του κορωνοϊού και του 5G;; 


 Πρόσφατα στο F/Β κυκλοφόρησε η φήμη ότι τον κορωνοϊό, προκαλούν οι κεραίες του 5G internet. Του internet of things όπως το λένε, που συνδέει τα πάντα σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, ανθρώπους και αντικείμενα, από την τοστιέρα του σπιτιού μας μέχρι τις υπερυψηλής ευκρίνειας τηλεπικοινωνίες. 

Θα επιτρέπει το δίκτυο αυτό, να ξέρει το παντοδύναμο παγκόσμιο κράτος, που θα προκύψει εκ των πραγμάτων μετά το μπαράζ πανδημιών τα πάντα για τα πάντα. Για το ενδεχόμενο μπαράζ πανδημιών, μας ετοιμάζουν ήδη προπαγανδιστικά, αφού ήδη μας μιλούν για το δεύτερο μπαράζ του κορωνοϊού μετά το καλοκαίρι, που θα μας αφήσουν να πάρουμε ίσως ανάσα (;). 

Το 5G δίκτυο, θα επιτρέπει να γνωρίζει η κάθε διοικούσα αρχή, που βρίσκεται κάθε τι που αγοράζουμε, αφού όλα θα είναι κατά κάποιο τρόπο “τσιπαρισμένα”. Δεν θα υπάρχει τίποτε άγνωστο. Θα είμαστε όλοι οι άνθρωποι και όλα τα αντικείμενα συμμέτοχοι σε ένα ψηφιακό κοινόβιο, πάντα δήθεν για το καλό μας. Ο νέος αυτός ψηφιακός κομμουνισμός, θα πρέπει να γίνει πρόθυμα αποδεκτός από τον παγκόσμιο πληθυσμό και οι πανδημίες είναι μία πολύ καλή μέθοδος για να επιτευχθεί αυτό. 

Ο φόβος για την ατομική και δημόσια υγεία δείχνει να αρκεί για να δεχθούν όλοι κάθε έλεγχο. 

Αυτή η τεχνολογία απαιτεί την ύπαρξη ενός πιό “πυκνού” δικτύου που θα μπορεί να εξασφαλιστεί σε παγκόσμια κλίμακα από το δίκτυο δορυφόρων της SPACE X του Elon Musk . 

Με δεδομένο το ότι η πρώτη πόλη που “βομβαρδίστηκε” με αυτό το πυκνό δίκτυο κεραιών 5G ήταν η Ουχάν της Κίνας, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο COVID 19 και με δεδομένο ότι το Μιλάνο, που αποτελεί το κέντρο της πανδημίας του ίδιου ιού στην πολύπαθη Ιταλία είναι επίσης η πρώτη πόλη της γειτονικής χώρας, στην οποία εφαρμόστηκε πλήρως η τεχνολογία 5G, άρχισαν πολλοί να συνδέουν τα δύο γεγονότα. 

Ένας όμως Αμερικανός γιατρός, ο Thomas Cowan , έδωσε μία πολύ διαφορετική άποψη όσον αφορά τους ιούς γενικά, αμφισβητώντας ότι είναι αυτόνομοι μικροοργανισμοί και λέγοντας ότι είναι θραύσματα που αποβάλλονται από τα ζωικά κύτταρα που αυτοθεραπεύονται όταν βρεθούν σε μία μη συνήθη και μη υγιή κατάσταση. 

Θεωρεί μάλιστα μη συνήθεις και υγιείς καταστάσεις τις καταστάσεις αλλαγής της έντασης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που περιβάλει τη Γη, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, όπως για παράδειγμα το 1918 με τα πρώτα ραδιοκύματα, το 1940 με τα πρώτα ραντάρ και τώρα με τα 3G, 4G, 5G, κτλ 

Βέβαια, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, για το ποια ηλεκτρομαγνητικά πεδία “έλουσαν” την Αθήνα κατά τη μαύρη πανούκλα του πελοποννησιακού πολέμου ή το 14ο αιώνα μ.Χ. όταν ο ίδιος ιός σκότωσε σχεδόν το 1/3 του ευρωπαϊκού πληθυσμού. Δείτε το βίντεο και κρίνετε. 

Βέβαια, το 5G, δεν χρειάζεται τον κορωνοϊό για να πούμε ότι αποτελεί μία παγκόσμια λαίλαπα. Είναι αυτό που θα κάνει τις νέες ταυτότητες ID2020, που ετοιμάζει ο Bill Gates και υιοθέτησε ήδη ο ΟΗΕ, να βρουν εύκολα παγκόσμια εφαρμογή, αφού η πρώτη και κύρια δουλειά του 5G είναι να εντοπίζει μέχρι και τις καρφίτσες μέσα στο σπίτι μας, πόσο μάλλον εμάς τους ίδιους, παρέχοντας υπηρεσίες, όχι μόνο για το που είμαστε αλλά και για το τι κάνουμε και με ποια παρέα το κάνουμε. 

 Πηγή: el.gr 5 Απριλίου, 2020 
Λιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια