Header Ads

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» φ.1690

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


 Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας 
"Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Βραχατίου Κορινθίας, 

Είναι η πρώτη φορά στα χρόνια μας που καλούμεθα, ως Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί, να μη βιώσουμε τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας, την Ανάσταση και τη γιορτή της Ακολουθίας της Αγάπης κατά το πώς την παραλάβαμε από τους προγόνους μας. 

Καλούμεθα μετά από τα επιβληθέντα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και τις Θείες Λειτουργίες χωρίς εμάς να εορτάσουμε στα σπίτια μας με το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Ως εκ τούτου πολλοί από εμάς δεν θα επισκεφθούμε την προσφιλή μας περιοχή, στο Βραχάτι και δεν θα βρεθούμε τις Άγιες Ημέρες μεταξύ μας. 

Ό,που κι αν είστε εκεί είναι και ο Θεός, ο οποίος δοκιμάζει τις αντοχές μας. Να μην υποκύψουμε στη δοκιμασία. Ακολουθώντας τις επιταγές των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας, να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση ως μία μοναδική ευκαιρία να ξαναδούμε τα ουσιώδη της ζωής και με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας όχι απλώς να ευχηθούμε να περάσει αυτό το κακό που μας βρήκε, αλλά μέσα από αυτή την ανθρώπινη ανωμαλία να γεννηθεί κάτι καινούργιο στις καρδιές μας, στα σπίτια μας, στις οικογένειές μας σε όλη την ανθρώπινη ύπαρξη. 

Με γνώμονα ότι ο Πανάγαθος και Παντοδύναμος Θεός είναι παντού παρών και πάντα ανάμεσά μας, 
Σας ευχόμαστε ό,που κι αν είστε να έχετε υπόψη σας πως Η Ανάσταση του Χριστού εκπέμπει το μήνυμα του θάρρους, της τόλμης, και της μετάνοιας, που είναι απολύτως αναγκαία για τον πολύπλευρο καθημερινό μας αγώνα. «Εσείς μη φοβάστε» ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσαν οι πιστές και αφοσιωμένες στον Ιησού Μυροφόρες από τον ολοφώτεινο Άγγελο στον κενό τάφο του Αναστάντος Ιησού Χριστού. 

Με απόλυτη πίστη, εγκαρτέρηση και εμπιστοσύνη στον Κύριό μας, με οικογενειακή και ατομική υγεία σε όλους να βιώσετε με τους δικούς σας τα Θεια Πάθη και την Ανάσταση. 

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! 


Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Στο επανιδείν κι΄ αυτό το καλοκαίρι! 



Το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Κόκκινος
Ο Αντιπρόδερος Σωτήρης Τσολακίδης
Ο Γεν. Γραμματέας   Νίκος Κόκκαλης 
Η Ταμίας Γιώτα Ζαφειρίου
Τα μέλη  Ελένη Νικηφόρου - Βούλα Δασύρα - Ματθαίος Τούλιας Αλίκη Παπαγεωργίου - Σπύρος Πανταζάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια