Header Ads

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ φ.1690

Προς τα μέλη και τους φίλους 

της Ενώσεως των εν Αθήναις

 Κορινθίων 

 Αθήνα 09/04/2020 
ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι 
     Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Μέρες που δεν ζούμε, τον όμορφο ξανθό Απρίλη, όπως θα μας άρεσε, αλλά όπως οι συνθήκες ενός «ακήρυχτου πολέμου» μας επιβάλλουν, να περνάμε τις ώρες μας. Κλεισμένοι στα σπίτια μας, ως πολιορκημένοι, για να προφυλαχθούμε από τον αόρατο και πολύ επικίνδυνο εχθρό, να ακούμε από τα μέσα ενημέρωσης κάθε τι που λέγεται σχετικά και να αναζητούμε ψήγματα ελπίδας για να μας συντηρήσουν την προσδοκία της νίκης στον πόλεμό μας με τον ιό. Και συνάμα, να προσβλέπουμε στη μέρα της Ανάστασης του Κυρίου, για να μας φέρει με το καταυγάζον φως της, τα καλά νέα, για μας και για όλη την ανθρωπότητα από το μέτωπο του πολέμου. Συγκινούμαστε με τον αγώνα που δίνουν οι μαχητές στην πρώτη γραμμή των Νοσηλευτηρίων, των Εργαστηρίων και των Ερευνητικών Κέντρων, τους ευχαριστούμε όλους και τους συγχαίρουμε. 

     Μέσα στο κλίμα αυτό, το ΔΣ της Ενώσεώς μας, ανέβαλε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας, για ευθετότερο χρόνο, πιστεύοντας ότι θα έχουν τότε τον πανηγυρικό χαρακτήρα που πάντα μέχρι σήμερα είχαν οι όποιες πολιτιστικές και άλλες δράσεις μας. 

     Αισθανόμαστε την ανάγκη στην παρούσα φάση, να ενισχύσουμε ψυχικά με τις όποιες δυνάμεις μας, τον κάθε συνάνθρωπό μας στον αγώνα της υπομονής που κάνει, στην πειθάρχησή του στις οδηγίες των ειδικών, στην επικοινωνία του μέσω της τεχνολογίας με άλλους ανθρώπους και στην αλληλεγγύη του, όπως μπορεί να την εκφράσει. 

     Πρόθεσή μας είναι, με τις λίγες αυτές γραμμές, να δείξουμε ότι δυνατός είναι ο άνθρωπος, όχι μόνον όταν πέφτει και καταφέρνει να σηκωθεί αλλά και όταν, όσο είναι πεσμένος, κρατήσει τη ψυχή του όρθια. Αγαπητοί μας, σας στέλνουμε τους θερμούς χαιρετισμούς μας και τις ειλικρινείς ευχές μας για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται. 


Εκ μέρους του Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος Αικατερίνη Ταράση 
Η Γεν. Γραμματέας Κανελλιώ Σακελλαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια