Header Ads

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ φ.1689

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής κοντά στους αγρότες 



 Την Δευτέρα 6 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκε την εταιρεία Logifert ΕΠΕ στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. Εταιρεία όπου δραστηριοποιείτε στο χώρο των logistic με ειδίκευση στη διαμετακομιση αγροτικών εφοδίων, ομογενοποίηση και συσκευασία λιπασμάτων και λοιπών εμπορευμάτων. 

«Στην δύσκολη περίοδο όπου διανύουμε, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε - με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας να συνεχίζουμε τη ροή του εμπορίου προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιολής, καθώς επίσης πως «δίπλα σε κάθε επιχείρηση όπου καταφέρνει να συντηρήσει το πρότερο ιστορικό της, χωρίς απολύσεις αλλά και με την σωστή μορφή παραγωγής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και η ΠΕ Κορινθίας συνεχίζουν και στέκονται κοντά τους, προκειμένου η Ελληνική Επιχειρηματικότητα όχι μόνο ν αντέξει αλλά και να είναι ένα από τα σκαλοπάτια βοηθείας όπου χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας» 

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιώργο Μπερνάρδο, ως έναν δυνατό επιχειρηματία καθώς και τον ευχαρίστησε προσωπικά. «Η χώρα μας, ο νομός Κορινθίας αγωνίζεται με κάθε τρόπο κ σε κάθε επίπεδο ώστε να βγούμε δυνατότεροι όλοι μας». Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη




Άμεση ανταπόκριση Αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολή για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΕΚΑΒ ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 



 Κόρινθος 03-04-2020 
Την Πέμπτη 2 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ Αναστάσιος Γκιολής, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα και ο υπεύθυνος Νομού Κορινθίας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κ Νικόλαος Σαϊσανάς συναντήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείου Κορίνθου προκειμένου στην πραγματοποίηση απολύμανσης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Ένα αίτημα που μόλις λίγες μέρες πριν κατατέθηκε στον κ. Γκιολή και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου και ανταποκρίθηκαν άμεσα. 

Μέσω του κ. Γκιολή ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους φορείς της «πρώτης γραμμής» καθώς και τα κλιμάκια του ΕΚΑΒ για τη μεγάλη τους προσφορά τις ημέρες που διανύουμε. Επίσης η κα Κόρκα ευχαριστώντας τους τόνισε πως και εκείνη με τη σειρά της θα είναι δίπλα τους με όλες της τις δυνάμεις. 

Το αίτημα πέραν των απολυμάνσεων των ασθενοφόρων, όπου και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης κάθε εβδομάδα, αφορούσε και εμπλουτίστηκε σε επιπλέον προμήθειες υλικού προστασίας (γάντια, μάσκες, στολές) αλλά και απολύμανσης (αντισηπτικά κα) για όλα τα κλιμάκια του ΕΚΑΒ. Ο Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να βοηθάει έμπρακτα και καθώς τους ευχαρίστησε άλλη μία φορά, χαρακτηριστικά είπε «πως ποτέ δε θα νιώσω πως είναι αρκετό! Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους σας, την ιατρική μου οικογένεια, για όλες αυτές τις δύσκολες ώρες που στέκεστε ενωμένοι, ψύχραιμοι και δυνατοί απέναντι σε όλο αυτό. Θα στέκομαι δίπλα σας και θα συνεχίσω να βοηθάω με κάθε δυνατό τρόπο, όπως 15 χρόνια τώρα που ήμασταν μαζί». 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια