Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ.1687

Τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Χρίστου Δήμα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου Ευχαρίστησε δημόσια όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας


Mε αφορμή τον Covid-19 (κορονοϊό) ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του Νομού μας, Χρίστος Δήμας είχε μία πολύ ουσιαστική τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρήστο Μέλλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Κώστα Μπάρλα, την Ελπίδα Παπακωνσταντίνου η οποία ασκεί χρέη Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, την Γραμματέα της Επιτροπής Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Αλεξάνδρα Λιαχοπούλου, τον Διευθυντή Διοικητικού του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Μιχάλη Σαββανό και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αναστασόπουλο. 

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η ενίσχυση που χρειάζεται, ειδικά ενόψει των προσλήψεων που γίνονται αυτό το διάστημα στον χώρο της υγείας. 

Ο Χρίστος Δήμας ευχαρίστησε δημόσια όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας΄, το οποίο καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες -υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες- ώστε όλοι εμείς να είμαστε καλά στην υγεία μας. Ειδικότερα ευχαρίστησε την Διοίκηση, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και των Κέντρων Υγείας του Νομού Κορινθίας για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και την διαρκή εγρήγορση, στην οποία βρίσκονται.


Στον υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για την Έρευνα και την Καινοτομία Χρίστο Δήμα υπάγονται διοικητικά όλα τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας, μεταξύ των οποίων το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ το οποίο είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού. Ο υφυπουργός και βουλευτής του Νομού μας, Χρίστος Δήμας πριν από λίγες ημέρες έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ελληνικο Ινστιτουτο Παστερ που παρά την μεγάλη πίεση που δέχονται τα εργαστήρια του, από την ζήτηση των εξετάσεων για τον Covid-19, το Διοικητικό και Επιστημονικό προσωπικό του καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανταπεξέλθει στην απειλή του Κοροναϊού για τη δημόσια Υγεία. Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου κα Φωτεινή Στυλιανοπούλου και της εξέφρασα την στήριξη και την ευγνωμοσύνη εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια