Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook φ.1683



Οι Ιωνίδες Πικερμίου στη ΜΕΤΑΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑΚΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ 


Η Σίσσυ Κατσούδα είναι με την Niki Protopapa και 2 ακόμη. 24.2.2020 στις 2:16 π.μ. 
• Είμαι και φαίνομαι σαν να έχω, αλλά δεν έχω τίποτα και συνεπώς δεν έχω τίποτα να κρύψω... 
Μία υπέροχη βραδιά, πραγματικά συμποσιακή, που διοργάνωσε η εκπληκτική NikiProtopapa, με Αγάπη και ενδιαφέρον για την πνευματική μας τροφή και όχι μόνον ! 

Ομιλητής, ο εξαίρετος Σπύρος Κοντόπουλος, που μέσα από ερωτήσεις των πολλών συμμετεχόντων και αναλύοντας την κλίμακα των αξιών της Αλήθειας, Αγάπης, Ειρήνης, μη Βίας και Συμπαντικής Νομοτέλειας, μας οδήγησε στην έννοια που δομεί το Σύμπαν, ότι «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα...» 

Έτσι, ξεπερνώντας την ετερότητα, την δυϊστική αντίληψη και τους ρόλους που η κοινωνία μας δίνει, να αναγνωρίσουμε την Αλήθεια, ότι» Εν το Παν», και μέσω της καθαρής αγνότητας νου και ψυχής , ότι μπορούμε συνειδητά να οδηγηθούμε στο Σκοπό μας, ως Αγωγοί της Γνώσης, με την προσφορά μας στους άλλους, αφού είμαστε ΕΝΑ και έτσι μπορούμε να αποτελούμε το ΟΝΤΩΣ ΟΝ.... 

Ευχαριστώ θερμά για την υπέροχη από κάθε άποψη βραδιά αλλά και το ιδιαίτερο δώρο - αναμνηστικό στολισμένο από την Πικερμική λεβάντα που υπενθυμίζει το «Έρως ανίκατε μάχαν»!! 

Niki Protopapa: Α..καλά ....δεν υπάρχεις.. τόσα ..με την πρώτη...άριστααααααα σε όλα ... 

Eleni Protopapa: Εισαι πολύ δράστήρια και σε καμαρώννω! Οσο για την ομορφιά.μιλά μόνη της!Εκει στο τοίχο ειχες και μια φώτο με τον Ευθύβουλο μας! Σε παρακαλώ στείλε ολο το τοίχο εκείνο ! Φιλάκια πολλά! Στρατάκη Μαίρη: Μια πραγματικα υπέροχη βραδιά απο αυτες που ανεβάζουν την συνειδητότητά μας κ μας ωθουν να βλέπουμε τον κόσμο απο μια αλλη ματια ...θερμα ευχαριστώ τον Spyros Kontopoulos για την αποκαληψη της ζωής ,την εξαιρετική γραμματεα Σίσσυ Κατσούδα που εφυγε απο την συναντηση γεματη εμπειρίες κ την υπεροχη οικοδέσποινα κ κολλητη μου Niki Protopapa για τις δημιουργιες της ... ξερει αυτή


Δεν υπάρχουν σχόλια