Header Ads

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ φ.1682

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί εν αποστρατεία συνάδελφοι και μέλη του παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (Ε.Α.Α.Σ.) στην Κορινθία βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις αρχαιρεσίες, που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά την 23η Φεβ 2020, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ. 

Για φέτος η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα από τις 09:00 μέχρι την 19:00 στα γραφεία μας, στον 1ο όροφο της ΛΑΦ Κορίνθου. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα και την ταυτότητα μέλους της ΕΑΑΣ. 

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε γιατί κατά τη γνώμη μας πρέπει να ψηφίσουμε όλοι, ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ!!! 

Κατ’ αρχήν, η ΕΑΑΣ βοηθάει ώστε να μπορούν τα μέλη μας να πηγαίνουν σε Πρατήρια, Λέσχες, ΚΑΑΥ και γενικά να μην χάνεται η επαφή με τα όποια πλεονεκτήματα έχουμε σαν στρατιωτικοί. Ας μην τα υποτιμάμε όλα, διότι εάν κάποιος δεν “γκρινιάζει” για όλα αυτά, κάποια στιγμή θα χαθούν… (δείτε πώς σιγά - σιγά μειώνεται η επιρροή μας στα Στρ. Νοσοκομεία και το ΝΙΜΤΣ)! Αυτό είναι στα “επιφανειακά” οφέλη! 

Ξέρουμε όμως, ότι κάνει έργο πολύ ουσιαστικότερο και θα αναφέρουμε τον αγώνα που έκανε πρόσφατα για τις χήρες, που δεν πρέπει να υποτιμάμε. Αυτό είναι στα “ουσιαστικά” οφέλη! 

Αυτό όμως που είναι το σημαντικότερο και το έχουμε υποτιμήσει, είναι η αίσθηση της δύναμης που μπορεί να δείξει, όταν υπάρχει καθολική συμμετοχή. Τα επιτελεία των κομμάτων δεν βλέπουν ΕΑΑΣ κλπ, βλέπουν και μετράνε ΠΟΣΗ επιρροή έχει ο συγκεκριμένος οργανισμός. Είναι άλλο να βγει Πρόεδρος με 3000 ψήφους και άλλο με 15000 ψήφους και φανταστείτε να έβγαινε με 25000 ψήφους, το σύνολο σχεδόν των εγγεγραμμένων. Αυτό είναι στα οφέλη “προοπτικής»! 

Αυτό να σας προβληματίσει και ελπίζουμε να αποφασίσετε να μεταδώσετε αυτό το μήνυμα, στους συμμαθητές και συναδέλφους μας που ακόμη λένε: “Τί να μας κάνει η ΕΑΑΣ;” 

Αυτή την Κυριακή λοιπόν στις 23 Φεβ, ας πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ψηφίσουμε και να πιούμε μετά τον καφέ μας, όπως κάναμε τις προηγούμενες εκλογές στη Κορινθία. 


Ψηφίστε όποιον θέλετε, αλλά ΨΗΦΙΣΤΕ!!! 
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 

Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε. 
Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση, 
το ΤΣ του Παραρτήματος 
Υποστράτηγος έ.ά Αχιλλέας Σαραντινός, Πρόεδρος 
Υποστράτηγος έ.ά Ιωάννης Κοκολογιάννης, Αντιπρόεδρος 
Υποστράτηγος έ.ά Σπυρίδων Πανταζάτος, Γραμματέας Ταμίας




Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι, 


Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΣ στις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2020. Μετά από παρουσία πολλών ετών στο χώρο των διεκδικήσεων του κλάδου, μέσα από συναφείς δραστηριότητες, θεωρώ ότι η ΕΑΑΣ, κυρίως με τις προεδρίες των κ. Μαυροδόπουλου και Ροζή βρέθηκε σε μια αντισυστημική πορεία που απαιτεί αγώνα και εγρήγορση. 

Διαβλέπω και μακάρι να κάνω λάθος, ότι στις επερχόμενες εκλογές διαμορφώνεται μία τάση - αν επικρατήσουν κάποιοι - για να συρθεί η ΕΑΑΣ, ως πρωτοβάθμιο όργανο ενώσεως φυσικών προσώπων, υπό τον έλεγχο δευτεροβαθμίου οργάνου. 

Θεωρώ ότι η παρουσία των δύο υποψηφίων Προέδρων, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ανεξαρτησία της Ενώσεως, αν δεν διαθέτουν ικανή πλειοψηφία μελών στο νέο ΔΣ, που θα αναδειχθεί από τις επόμενες εκλογές. 

Αυτοί που θα απαρτίζουν το επόμενο ΔΣ θα πρέπει να είναι: 
α. Ενωμένοι με ομοψυχία και ταύτιση απόψεων για την επίτευξη αποτελεσμάτων 
β. Εργατικοί και μαχητικοί 
γ. Ανυποχώρητοι υπέρ των δικαιωμάτων των μελών μας 

Η ιστορία ενός εκάστου εξ ημών, τόσο στον στρατιωτικό όσο και στον πολιτικό μας βίο, μας ακολουθεί, δεν διαγράφεται και αποτελεί αφ΄ενός μια ασφαλή βάση για την κρίση των ψηφοφόρων και αφ΄ετέρου ένα εχέγγυο για μια επιτυχή θητεία στο προσεχές ΔΣ της ΕΑΑΣ. 

Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω με τις εμπειρίες μου στην ΕΑΑΣ ώστε να γίνει ακόμη πιο μαχητική, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν αντιπαλότητες εντός του επομένου ΔΣ. 


Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Αναστάσιος Φαραντάτος, Σχης ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια