Header Ads

Νότης Μαριάς από το Συλλαλητήριο του Συντάγματος : Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό εδώ και τώρα


Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό εδώ και τώρα ζήτησε για άλλη μια φορά ο Νότης Μαριάς από το Συλλαλητήριο του Συντάγματος για τη Μακεδονία μας όπου συμμετέχει μαζί με μέλη και φίλους του κινήματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».
Ο Νότης Μαριάς έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα και ένωσε τη φωνή του μαζί τους λέγοντας Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Σε δηλώσεις του από το Συλλαλητήριο του Συντάγματος επισήμανε: «Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, παλεύουμε μαζί με τον Ελληνικό λαό για να μην περάσει η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Δίνουμε τον αγώνα ενωμένοι. Το Κίνημά μας «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» από την πρώτη στιγμή έχει ταχτεί ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας. Έχουμε ζητήσει εδώ και ένα χρόνο δημοψήφισμα για το Σκοπιανό και επιμένουμε σε αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται να δεχτούμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας. Ενωμένοι μαζί με όλους τους Έλληνες θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια