Header Ads

Πολιτικός τυχοδιωκτισμός ή προσχεδιασμενο έγκλημα ;


Αυτό το τελευταίο τριήμερο υπήρξε εντυπωσιακό από απόψεως “Διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελληνικής κυβερνήσεως και Τρόϊκα ή Θεσμών, όπως “βαπτίστηκε” για λόγους επικοινωνιακούς πως κάτι άλλαξε. Τα «Συστημικά» ΜΜΕ, έχουν πάρει φωτιά, ενώ ο δύσμοιρος Ελληνικός Λαός, που κάποιοι ευφάνταστοι Λαοπλάνοι, τον ονόμαζαν Κυρίαρχο, έχει λουφάξει στην άκρη από τη μεγάλη φτώχεια και εξαθλίωση. Είναι απογοητευμένος από την Πολιτική και τους Πολιτικούς, που τον κυβερνούσαν μετά τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα οδηγώντας τον σε μία επίπλαστη ευδαιμονία με δανεικά λεφτά και όχι με προγράμματα πραγματικής Αλλαγής.
Τον έμαθαν να αποσκιρτήσει από το δρόμο του Θεού, να εγκαταλείψει την παραγωγή και την ποιοτική εργασία, να ζει με τη σύμπραξη πολιτικών και Τραπεζικού Συστήματος με δάνεια μέσα σε μία Εικονική πραγματικότητα. Μέχρι που διαπίστωσε τη μεγάλη απάτη, αφού βρέθηκε πισθάγκωνα δεμένος στο καναβάτσο. Και τώρα προσβλέπει σε κάτι καλύτερο, που όμως, είναι δύσκολο να του βγει. Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές οδηγήθηκε εντέχνως να πιστέψει στο θαύμα, που βαπτίστηκε ξαφνικά από όλες τις δημοσκοπήσεις ακόμα ένας “Χαρισματικός Ηγέτης”. Επικοινωνιακά, είναι αυτός που μιλάει κατ’ ευθείαν στο στομάχι του πεινασμένου.
Αν δεν είχε κάνει εκείνο το ταξίδι στην υπερατλαντική δύναμη, που μας έβαλε να κάνουμε σκέψεις ρετρό “περί δακτυλιδιού εξουσίας, δεν θα είχαμε αιτία αμφιβολίας για καλές προθέσεις. Θα λέγαμε ευθέως, πως θα τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, τις κόκκινες γραμμές, έστω και αν ερχόντουσαν τα επάνω κάτω. Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή μας παρουσιάζονται σαν σε κινηματογραφικό σενάριο, ως αληθοφανή; Kατ’ αρχήν ένα μεγάλο ΚΑΤΗΓΟΡΩ στον Πρωθυπουργό για την ανεντιμότητά του στην τήρηση προεκλογικών υποσχέσεων και το αντεθνικό του έργο, για τον τρόπο που χειρίζεται το «Σκοπιανό» ..
Θα θέλαμε από αυτή τη στήλη, να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τη Μεγάλη Προσβολή να συζητούν οι ‘’δανειστές’’, για την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα. Ακόμα ακόμα για τις Συμφωνίες υψίστης εθνικής σημασίας, όπως αυτή των Πρεσπών, που για να περάσει υποβαθμίστηκε τόσο πολύ. Για τον ξεπεσμό όλων σχεδόν των βουλευτών που ψήφισαν την παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας στα χέρια Σλάβων και παρουσιάζουν αυτή την εθνική μειοδοσία από τις κόκκινες γραμμές, ως Εθνική επιτυχία
ΕΤΣΙ τα βλέπω!...

Δεν υπάρχουν σχόλια