Header Ads

Βλάκες είναι και έχουν εμπιστοσύνη στην Τουρκία ή συνένοχοι ;


Από την αλήστου μνήμης εποχή του “Θερμού Επεισοδίου των Ιμίων”, η Τουρκική πλευρά εφαρμόζει, παρά τα μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης - ένα σχέδιο “Αμφισβήτησης της Ελληνικής κυριαρχίας του Αιγαίου και στοχευμένων βραχονησίδων, που δίνουν δικαιώματα υφαλοκρηπίδας στην Τουρκία. Ανάθεμα στον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, που αποδέχθηκε αυτό το σχέδιο με την υποχωρητικότητά του και έδωσε την ευκαιρία, που ζητούσαν οι Τούρκοι Ήταν ένα στημένο “Θερμό επεισόδιο”, για το οποίο πληρώνουν με επιπτώσεις καθημερινά οι μετέπειτα Ελληνικές Κυβερνήσεις. Έκτοτε οι Τουρκικές παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου έχουν γίνει καθημερινή υπόθεση με ό,τι αυτό συνεπάγεται από απόψεως γεωπολιτικών βλέψεων της γείτονος, αλλά και οικονομικών επιβαρύνσεων της χώρας μας.
Απορούμε, πως είναι δυνατόν Έλληνες Πρωθυπουργοί, ενώ έχει προηγηθεί η νότα της Τουρκίας “Περί Αιτίας Πολέμου”, να αποδέχονται το σχέδιο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, να χορεύουν συρτάκι Έλληνες Αξιωματούχοι Κυβερνήσεων με τον Ομόλογό τους Τούρκο στα παράλια της Μικράς Ασίας, την ώρα που ο Ελληνικός Εναέριος Χώρος γίνεται σουρωτήρι από τις τουρκικές παραβιάσεις. Το κακό όμως, επιτείνεται όταν κάποιοι ακόμη στην Κυβέρνηση πιστεύουν πως οι Τούρκοι σέβονται την υπογραφή τους. Δεν την σεβάστηκαν, ούτε πρόκειται να τη σεβαστούν, αφού σε κάθε τους ενέργεια έχουν μαζί τους αυτούς, που ελέγχουν την Πολιτική και μέσω αυτής τη Στρατιωτική Ηγεσία της Ελλάδας. Είναι γνωστοί οι παρατρεχάμενοι και υποτακτικοί.
Από κοντά έρχονται και οι συγκεκριμένοι κοντυλοφόροι των Αθηνών, που ζορίζονται λέει, επειδή κάποιοι άλλοι καταφέρονται κατά των ορδών που μας στέλνει η Τουρκία από τα απέναντι παράλια και των ξεπουλημένων ΜΚΟ στις ορέξεις του κάθε Σόρος. Τρομάρα να τους έλθει, που δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να βλέπουν τι σημαίνει για την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα η παραβίαση των ΜΟΕ ειδικά τις Μεγάλες Θρησκευτικές Εορτές, που αποτελούν όρο στα ΜΟΕ. Οι Τούρκοι κάνουν καθημερινές πρόβες στην ίδια περιοχή, είτε ως κύριο στόχο, είτε ως παραπλάνηση. Τα ΥΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ έχουν επίγνωση, αλλά κάθε φορά οι Πολιτικοί είναι η Πέμπτη φάλαγγα. Ειδικά στην πρώτη φορά Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, που μολύνει με τις πράξεις του την Πατριωτική Αριστερά…

Δεν υπάρχουν σχόλια