Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Σε Αστυνομική Επιχείρηση έγιναν 32 συλλήψεις σε μία μέρα στην Κορινθία…

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν εκατόν τέσσερα άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:
• Πέντε ημεδαποί στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
• Πέντε ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή.
• Μία ημεδαπή και δύο αλλοδαποί στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
• Επτά ημεδαποί και δύο αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
• Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
• Επτά αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,3- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης, στην Αργολίδα,
• μικροποσότητα κάνναβης και -27- ναρκωτικά δισκία, στην Κορινθία,
• 2 σύριγγες με υγρή μικροποσότητα ηρωίνης, στη Λακωνία και
• Μικροποσότητα κάνναβης και -12- ναρκωτικά δισκία , στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση Κλοπής εξωλέμβιων κινητήρων και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί δράστες

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής εξωλέμβιων κινητήρων, που είχαν γίνει την 29/30.10.2017 και την 7.11.2017, αντίστοιχα, στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 38 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή».


Συνελήφθη 21χρονος με χασίς στους Αγ. Θεοδώρους…

«Συνελήφθη, την Κυριακή το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος από τους Αγίους Θεοδώρους, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου», αναφέρεται από την αστυνομία.


Συνελήφθη 38χρονος στο Βραχάτι …για εκβιασμό

«Συνελήφθη, την Κυριακή το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας Κορινθίας, 38χρονος από το Βραχάτι, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για εκβίαση», αναφέρεται από την αστυνομία.


Συνελήφθη 49χρονος Λουτρακιώτης για κλοπή χρημάτων από καφετέρια …


«Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 49χρονος, γιατί όπως προέκυψε στο Λουτράκι, αφαίρεσε από το συρτάρι ταμείου Καφετέριας χρήματα.


Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες στο Ξυλόκαστρο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων…

«Συνελήφθησαν, την Παρασκευή το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, τρεις γυναίκες, ηλικίας 33, 47 και 55 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν έξι πακέτα λαθραίων τσιγάρων».


Αρχαία Νεμέα:

Τραυματίστηκαν τρεις γυναίκες μετά από τροχαίο ατύχημα…

Σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο συμβάντων περίπου στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής στην Αρχαία Νεμέα ένα αγροτικό όχημα έπεσε σε στύλο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η οδηγός και οι άλλες δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.. Την προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το ΑΤ Νεμέας…

Δεν υπάρχουν σχόλια