Header Ads

UNICS LEGAL ---> Το θέμα μας : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ , ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Β

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook - Το θέμα μας :

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Β


Το Σάββατο και Κυριακή 26-27/5/2018, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΟΥΚ) οργάνωσε την ετήσια συνάντηση Βατραχανθρώπων της Βορείου Ελλάδος στην Έδεσσα για την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια συνάντηση Βατραχανθρώπων, που πραγματοποιούμε, άπαξ τουλάχιστον του έτους, εκτός Αττικής, η οποία πάντα έχει ως κύριο σκοπό της τη συνένωση των δυνάμεων των Ελλήνων , με ειδικό θέμα της την Πανελλήνια κινητοποίηση για την επίλυση των ανοικτών και φλεγόντων Εθνικών μας Θεμάτων.
Το πρόγραμμα περιέλαβε επίσκεψη στον ιερό τόπο του Νυμφαίου Μίεζας , όπου ο μέγιστος Αριστοτέλης δίδαξε επί δύο χρόνια το Μ Αλέξανδρο, επίσκεψη στη Β Μοίρα Καταδρομων και το συνέδριό μας στο Διοικητήριο Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας . Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις μας, που έδωσε την ευκαιρία συνάντησης 50 ΟΥΚ , που κατοικούν στην περιφέρεια και δυσκολεύονται αυτονόητα να παρευρίσκονται στις λοιπές εκδηλώσεις μας.
Το πρόγραμμα περιέλαβε:

1)Ομιλία του Προέδρου του ΣΕΒ, Αρχιπλοίαρχου ε.α., Αλέξανδρου Παλατιανού.

2)Ομιλία του Αντιπροέδρου του ΣΕΒ, Δικηγόρου, Κυριάκου Κόκκινου, με τίτλο “Η έννοια της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ως καταλύτης εθνικής προστασίας”.

3)Ομιλία του συγγραφέα και ειδικού στο Σκοπιανό, Εδεσσαίου, Δημήτρη Ευαγγελίδη (βιογραφικό του ομιλητή στο τέλος του παρόντος) , με τίτλο «Πτυχές του σκοπιανού προβλήματος».

Απονομή θυρεών και αναμνηστικών σε μέλη μας Βατραχανθρώπους των πρώτων σχολείων ΟΥΚ.
Προβολή βίντεο από τις δραστηριότητές μας, τη γιορτή 60 ετών από την ίδρυση της ΔΥΚ και χαιρετισμού του βατραχανθρώπου και μέλους μας ΑΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλου.
Στη συνέχεια τα μέλη μας γευματίσαμε στη φιλόξενη Λέσχη Αξιωματικών.
Έκδηλος και έντονος υπήρξε ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση, των μελών του Συνδέσμου, των φίλων μας των Ειδικών Δυνάμεων και όσων Έλλήνων και φίλων μας ενδιαφέρονται για τους ευγενείς σκοπούς, που επιδιώκει και προωθεί ο Σύνδεσμος εντός κι εκτός Ελλάδος, στην προσπάθεια ενεργοποίησης όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για την προώθηση επωφελούς λύσης των εθνικών ζητημάτων, με έμφαση στην Ελληνοσκοπιανή διαφορά. Το μήνυμα υπήρξε ηχηρό και ξεκάθαρο. Δεν θα επιτρέψουμε λύσεις στη βάση των απαράδεκτων διεκδικήσεων κατά της Ελλάδος, με τρόπο που ως κατανοούμε και προκύπτει από το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων, δεν εξυπηρετεί την ανάγκη εγκαθίδρυσης ειρηνικών σχέσεων καλής γειτονίας, στη βάση της ιστορικής αλήθειας και αμοιβαίου σεβασμού των δύο εθνών.

Tonni Varvatos Δεν έχω λόγια να σχολιάσω ο παντοδύναμος να σας έχει όλους καλά!

Paul Theodoropoulos Ομορφάντρες !!! Παιδαράδες !!! ΒΑΤΡΑΧΙΑ !!!



Κυριάκος Κόκκινος Όλοι μαζί φίλοι μου να σηκώσουμε την Ελλάδα και τον κόσμο μας ψηλά!!!




Efhmerida Fonikorinthias Βαγγέλης Κόκκινος: Προς το Δ.Σ. του ΣΕΒ (ΟΥΚ): Ο ιδρυτής και πρωτεργάτης της Ίδρυσης του Συνδέσμου, Ανώτ. Αξιωματικός του Π.Ν. Οϋκατζής, Δημήτρης Κανελόπουλος και οι συνεργάτες του, θα αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση για την άρτια συνέχιση του έργου τους! Είστε Άξιοι της Πατρίδας! Ο πόλεμος των Ιδεών δεν έχει τελειωμό Πέρυσι στον Έβρο, φέτος στην Έδεσσα στο κέντρο της Μακεδονίας, του χρόνου - πρώτα ο Θεός - στα Ιωάννινα για για την ενότητα και το μοναδικό Πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων! Συνεχίστε, μας κάνετε υπερήφανους!...

Δεν υπάρχουν σχόλια