Header Ads

UNICS LEGAL ---> Το θέμα μας : Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του Ανδρέα Γεωργίου - Επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο η ποινή των 2 ετών στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑT


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook


Με τη «σφραγίδα» του Αρείου Πάγου επικυρώθηκε η ποινή των δυο ετών που επιβλήθηκε στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για παράβαση παράβασης καθήκοντος.
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων με αποτέλεσμα η ποινή του να καταστεί αμε­τάκλητη παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως Ευσταθί­ας Σπυροπούλου.
Το Εφετείο – πρωτόδικα είχε αθωωθεί – καταδίκασε τον κ. Γε­ωργίου γιατί δεν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για τη διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμα του 2009, τον Νο­έμβριο 2010.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γεωργίου έχει μια ακόμη εκκρεμό­τητα καθώς θα κριθεί για τρίτη φορά από το Συμβουλίο Εφετών, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, την κατηγορία δηλα­δή περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η υπαγωγή της χώρας σε Μνημόνια.
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έχει κάνει δεκτή την αίτη­ση αναίρεσης που είχε ασκήσει το περασμένο καλοκαίρι, η Εισαγ­γελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αναιρώντας το απαλ­λακτικό προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Οι Χριστιανοί διώκονται και θα διώκονται από το διεφθαρμένο κατεστημένο της νέας τάξης, που ευχαρίστως επιβάλλει να φω­τιστεί η Ακρόπολη ως μνημείο της παγκόσμιας πνευματικής κλη­ρονομιας, με τα χρώματα μιας ανθρώπινης εκτροπής της κοινότη­τας των ΛΟΑΤ, που αντί να διεκδικούν ανθρώπινο σεβασμό κι αξι­οπρέπεια γίνονται άβουλα όργανα ζωοποίησης των ανθρώπων κι υποβάθμισης τους μόνο ως μηχανών κατανάλωσης ζωωδών ορ­μών, ενώ καμμία ανοχή δεν δείχνει στο συνεπή Χριστιανό, τον ο­ποίο διώκει και απαξιώνει. Η κοινωνία νοσεί! Ποιοί τολμούν να α­ντισταθούν με Αλήθεια και Αγάπη στη φαρέτρα;

Religion Under Fire

Meet Kelvin Cochran, he was fired from his job as fire chief of Atlanta for expressing his faith.
“I was shocked that writing a book encouraging Christian men to be the husbands and fathers that God has called us to be would jeopardize my job.”

Μετάφραση :

Από εδώ ο κέλβιν κόχραν, απολύθηκε από τη δουλειά του ως αρχηγός της ατλάντα επειδή εξέφρασε την πίστη του.
« σοκαρίστηκα που γράφοντας ένα βιβλίο που ενθαρρύνει τους χριστιανούς να είναι οι σύζυγοι και οι πατεράδες που ο Θεός μας κάλεσε να είμαστε θα θέσει σε κίνδυνο τη δουλειά μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια