Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Αυτοί είναι οι Κορίνθιοι που κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Λαμίας για το κύκλωμα με το σκάνδαλο στο Υπ.Συγκοινωνιών

Το κύκλωμα που δρούσε σε πολλά τμήματα συγκοινωνιών Περιφερειακών ενοτήτων ανά την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, είχε ξεκινήσει πριν περίπου 4 χρόνια από την Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από το τμήμα Συγκοινωνιών στην πόλη της Λαμίας. Πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στην συνεδρίαση του ΠεΣυ, αναφέρθηκε στο ιστορικό λέγοντας ότι πριν από 4 χρόνια το κύκλωμα το οποίο ‘μοίραζε’ διπλώματα σε Ρομά και αλλοδαπούς (Πακιστανούς Μπαγκλαντεσιανούς κ.α) δρούσε με ποσοστό επιτυχίας σχεδόν 100%.
Μετά από καταγγελίες και έρευνα που διεξήχθη τότε, κατόπιν των απειλών που δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, το κύκλωμα πέρασε και στήθηκε και σε άλλους νομούς, με πρωτεργάτες σχολές οδηγών, αλλά και ενδεχομένως κάποιους επίορκους υπαλλήλους των αρμοδίων τμημάτων του Υπουργείου Συγκοινωνιών των Περιφερειακών ενοτήτων.
Έτσι είχε στηθεί το πάρτι, με τις 2 καταρχάς σχολές οδηγών και εδώ στην Κόρινθο, και βέβαια συνεχίζεται η έρευνα και στο τμήμα συγκοινωνιών της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας, με τον καταρχάς έναν φερόμενο εμπλεκόμενο υπάλληλο, ενώ η έρευνα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, πηγαίνουν αρκετά χρόνια πίσω με ό, τι αυτό συνεπάγεται, και για άτομα τα οποία κατά το παρελθόν είχαν καίριες θέσεις στην συγκεκριμένη υπηρεσία της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.

Η έρευνα διεξάγεται υπό άκρα μυστικότητα, σήμερα έδωσαν καταθέσεις όλοι οι συλληφθέντες και οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι εδώ από την Κόρινθο, οι δύο ιδιοκτήτες σχολής οδηγών, αλλά και ο υπάλληλος. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για πάρα πολλούς απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα, ενώ ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους αφέθηκαν ελεύθεροι με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να καταβάλλουν αρκετά σημαντικά ποσά ως εγγύηση και μηνιαία παρουσία στα Αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους.




Ίσθμια : Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή κάνναβης

Σύμφωνα με δελτίο Συμβάντων την Παρασκευή 15 06.2018 και τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Ίσθμια Κορινθίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο άτομα, ηλικίας 34 και 38 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου”, αναφέρεται από την αστυνομία.




ΒΕΛΟ – ΒΟΧΑ : Λουόμενη γυναίκα έχασε τη ζωή της την ώρα που κολυμπούσε…

Θαλάσσιο ατύχημα συνέβη την Δευτέρα 18.06.2018, που στοίχισε τη ζωή μίας λουόμενης γυναίκας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο συμβάντων του Λιμεναρχείου Κορίνθου « Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ” Κορινθίας, μία 84χρονη γυναίκα. Η ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».




Με το αριστερό άρχισαν τα μπάνια του λαού : 87χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα των Κεχρεών

Με το αριστερό άρχισαν φέτος τα θερινά μπάνια του Λαού στο Νομό μας και καλό θα κάνουν οι αρμόδιες αρχές του Λιμενικού να ανακοινώσουν ευρέως τις οδηγίες για αποφυγή θαλάσσιων ατυχημάτων από κολύμπι και πλεούμενα. Θαλάσσιο ατύχημα παρουσιάστηκε την Παρασκευή 15.06.2018 στην θαλάσσια περιοχή Κεχρεών Κορινθίων ό,που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του τις μεσημβρινές ώρες 87χρονος άνδρας, που λίγο πριν κολυμπούσε. Αφού διάφοροι παραβρεθέντες προσπάθησαν να του προσφέρουν τις Πρώτες Βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β” Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας», αναφέρεται στο δελτίο Συμβάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια