Header Ads

Απερρίφθη η Έφεση του ΑΣ Κόρινθος 06 για τον διακοπέντα αγώνα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος ανακηρύσσεται Πρωταθλητής


Στην ανάρτηση της Επιτροπής Εφέσε­ων της ΕΠΟ της 7 Ιουνίου 2018, αναφέ­ρονται τα εξής, που δίνουν λύση στην εκκρεμότητα του φετινού Πρωταθλήμα­τος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας και δικαιώνουν τον ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος ανακηρύσσεται Πρωταθλητής και προβι­βάζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. 
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του ΑΣ Κόρινθος 06 κατά του ΠΑΣ Κόρινθος και της υπ΄ αριθ. 36/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επι­τροπής της ΕΠΣ Κορίνθου. 
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έ­φεση του ΑΣ Κόρινθος 06 κατά του ΠΑΣ Κόρινθος και της 37/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενώσε­ως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορίν­θου. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη από­φαση ως προς τη διάταξη της συνολικής ποινής αφαίρεσης εννέα (9) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα πρωταθλήματος στον οποίο συμμετέχει η εκκαλούσα. Δέχεται ότι ο αναφερόμενος στο σκεπτι­κό αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα του εκκαλούντος σωματείου με την επωνυ­μία ΑΣ Κόρινθος 06. Επιβάλλει στο εκ­καλούν ως υπαίτιο διακοπής του αγώ­να την απώλεια του και την κατακύρω­σή του υπέρ του σωματείου με την επω­νυμία ΠΑΣ Κόρινθος, ως μη ευθυνόμενο για τη διακοπή του αγώνα, με τέρματα 0-3. Επιβάλλει αφαίρεση επτά (7) βαθ­μών από το εκκαλούν σωματείο από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλή­ματος στο οποίο συμμετέχει. Επιβάλλει αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το εκκα­λούν σωματείο από τον πίνακα της βαθ­μολογίας του πρωταθλήματος της περι­όδου 2018-2019. 
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έ­φεση του ΑΣ Κόρινθος 06 και του ποδο­σφαιριστή της ομάδος Στέφανου Τζανε­τή κατά της υπ’ αριθ. 36/2-5-2018 από­φασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης ΕΠΣ Κορίνθου. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διαβιβάζει την δικογραφία στην Επιτροπή Δεοντολογί­ας της ΕΠΟ, ώστε να κριθεί αν θα εκκι­νήσει η διαδικασία της πειθαρχικής δίω­ξης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια