Header Ads

Αγνοούν προκλητικά τους εμπόρους στο Ξυλόκαστρο…


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την Δευτέρα 7 Μαίου 2018 και ώρα 19:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του κέντρου νεότητας με θέμα: « Έγκριση μελέτης για την διενέργεια αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών με τίτλο Ανάπλαση – Πεζοδρόμηση οδού Π.Τσαλδάρη από Βαγενά έως κυανή ακτή»
Με την παραπάνω απόφαση δρομολογείται η υλοποίηση του έργου της πεζοδρόμησης της Π. Τσαλδάρη παρά τις έντονες και δικαιολογημένες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου.
Δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο όλες οι προϋποθέσεις, παρά τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής για την αποτελεσματικότητα του έργου, για την οικονομική εξόντωση των καταστημάτων μας αλλά και η πρόκληση κυκλοφοριακού εφράγματος σε όλη την πόλη.
Για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή φέρνει ένα θέμα προς ψήφιση που μας αφορά άμεσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας και χωρίς ποτέ να ερωτηθούμε.
Γι αυτόν τον λόγο προκειμένου να σταματήσουμε την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος για μελέτες σε έργα που μόνο κακό θα κάνουν στην καθημερινότητα της πόλης του ξυλοκάστρου,σας καλούμε να παρευρεθείτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας με εκείνες της λογικής για την ακύρωση της έγκρισης της μελέτης για την διενέργεια του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την πεζοδρόμηση της Π. Τσαλδάρη.

TO Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια