Header Ads

O Α.Σ. Κόρινθος 06 κατέθεσε Ένσταση στην ΕΠΣ Κορινθίας




O Α.Σ. Κόρινθος 06 κατέ­θεσε Ένσταση στην ΕΠΣ Κο­ρινθίας κατ΄πα του κύρους του αγώνα στο ισόπαλο 1- 1 παιχνίδι, που διεκόπη α­πό τον διαιτητή Καλαρά. Την ένστασή της η ομάδα στηρί­ζει στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και στο φύλο αγώνος που συνέταξε ο δι­αιτητής και συγκεκριμένα στην έλλειψη Ιατρού του α­γώνα. Βάσει του ΚΑΠ ο αγώ­νας αυτός δεν έπρεπε καν να αρχίσει και να μηδενιστεί ο γηπεδούχος ΠΑΣ Κόριν­θος. Το γεγονός ότι υπήρχε για την ομάδα του ΠΑΣ Κό­ρινθος Νοσηλεύτρια. Για την ίδια νοσηλεύτρια, που είχε οριστεί στον αγώνα, ως για­τρός στον αγώνα Κύψελος –Αστέρας Κορίνθου, ο διαι­τητής Μπεκιάρης δεν ξεκί­νησε ορθώς τον αγώνα, α­φού δεν τη τηρούσε τις προ­ϋποθέσεις η νοσηλεύτρι­α αυτή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μηδενιστεί η ομάδα του Κύψελου. 
Σήμερα Πέμπτη 26 Απρι­λίου 2018 εκδικάζεται στην Αθήνα η προσφυγή της διοί­κησης του ΑΣ Κόρινθος 06, κατά της απόφασης της Πει­θαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, να παραμείνει ο μηδενισμός του ΑΣ Κόρινθος 06 – ΠΑΣ Κόρινθος, που είχε λήξει 3- 2 υπέρ του πρώτου, για τη γνωστή υπόθεση της τηλεο­πτικής αναμετάδοσης του α­γώνα χωρίς την άδεια της δι­οργανώτριας ΕΠΣ Κορινθίας. Η διοίκηση του ΑΣ Κόρινθος 06 έχει καταθέσει Υπόμνημα στην Επιτροπή με τις προτά­σεις της εγκαίρως και το πα­ράβολο 1.000 ευρώ. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αλγεινή ε­ντύπωση προκάλεσε ο τρό­πος με τον οποίον η ΕΠΣ Κο­ρινθίας ενημέρωσε σχετικά το βράδυ της προηγούμε­νης Πέμπτης 19.04.2018 με προθεσμία υποβολής των α­νωτέρω στοιχείων μέχρι την μεσημβρία της επομένης 20.04.2018, δηλαδή δεν έ­δωσε ούτε ένα 24ωρο προ­ετοιμασίας λες και επεδίωκε την ακύρωση της προσφυ­γής. Ανήκουσττα πράγμα­τα για έναν θεσμό, που δι­οικείται από έμπειρο νομι­κό. Αν έτσι έχουν τα πράγ­ματα και δεν είναι εις γν΄’ω­ση του Προέδρου Μιχαήλ Τσιχριτζή, οφείλει να ελέγ­ξει τυχόν αμέλεια ή σκοπι­μότητα των εκτελεστικών οργάνων, τα οποία όφειλαν να ενημερώσουν εγκαίρως το Δ.Σ. του ΑΣ Κόρινθος 06, το οποίο βάσιμες πληροφο­ρίες το φέρνουν, πως αισθά­νεται ότι βρίσκεται υπό απα­ράδεκτο διωγμό… 

Δεν υπάρχουν σχόλια