Header Ads

Εύκολη μάχη στην 26η αγωνιστική της Α΄κατηγ. : Κορινθίας Δάφνη Εξαμιλίων. – ΑΣ Κόρινθος 06 ---> 1-7



Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 η αγωνιστική ημέρα για τον Α.Σ. Κόρινθος 06 ήταν α­κόμα μία νίκη, η διατήρηση του αήττητου σε 25 αγωνι­στικές ημέρες και τα πολλά γκολ σε έναν εκτός έδρας α­γώνα, αφού το αποτέλεσμα Δάφνη Εξαμιλίων – ΑΣ Κόριν­θος 06 ήλθε αβίαστα 1-7. Με την έναρξη του αγώνα επιβε­βαιώθηκε η διαφορά των δύ­ο ομάδων τόσο στον βαθμο­λογικό όσο και στον αγωνι­στικό τομέα. Αν πούμε ότι η κατοχή της μπάλας ήταν πε­ρίπου 80 προς 20% δεν θα εί­μαστε εκτός εικόνας. Κύρι­α χαρακτηριστικά της ημέρας από απόψεως νικητή ήταν η χρησιμοποίηση από τον προ­πονητή νέων παικτών, η ευ­κολία με την οποία σκοράρι­σε ο σκόρερ του Πρωταθλή­ματος της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας Λύγκος, ο οποίος ήταν ομαδικότατος , πέτυχε 4 γκολ και είχε ένα δοκάρι. Η ομάδα συνέχισε τον αγώ­να με ποιοτικό ποδόσφαιρο, ομαδικό πνεύμα, πρωτοβου­λίες παικτών, διαρκές κυνη­γητό της μπάλας και δείγμα­τα ευγενούς άμιλλας. 
Η γηπεδούχος Δάφνη Εξα­μιλίων, διαθέτει νεαρούς κυ­ρίως παίκτες, αλλά δεν έχει τα φόντα να σταθεί με αξιώ­σεις σε ομάδα σαν την Κόριν­θο 06. Η διαιτησία του …. Ή­ταν πολύ καλή με ευθυκρισί­α, γρήγορα αντανακλαστικά, αλλά και χωρίς προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. 
Εξέλιξη του αγώνα – Τα γκολ 
Μόλις στο 7΄ο Λύγκος πή­ρε μπαλιά από το κέντρο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και ανοίγει το σκορ σε 1-0 για την Κόρινθο 06. 
Στο 10΄ο Αράπογλου βρέ­θηκε με την μπάλα έξω α­πό την περιοχή, έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπά­λα βρήκε οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα της Δάφνης, κάνοντας το 0-2. 
Στο 15΄ο Λύγκος μπήκε α­πό αριστερά, έκανε ωραία σέντρα παράλληλη προς τα γκολπόστ, αλλά για λίγα ε­κατοστά συμπαίκτης του δεν έπιασε την μπάλα δύο μέτρα προ του τέρματος. 
Μετά δίλεπτο ο Λύγκος δέχτηκε την μπάλα από σέ­ντρα με το στήθος, κοντρο­λάρισε και με εύστοχο σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0 για την ομάδα του. 
Η πίεση των Κορινθίων ε­πί ης αντιπάλου ήταν συνε­χής και αδιάλειπτη. Στο 29΄ μπροστινή μπαλιά, η μπάλα κτύπησε δοκάρι, ο Λύγκος διεκδίκησε την μπάλα και α­πό το ένα μέτρο πέτυχε ακό­μη ένα γκολ ανεβάζοντας το σκορ σε 0-4 για την Κόρινθο 06.
Στο 39΄ ο Μπούζας των γηπεδούχων διεκδίκησε την μπάλα από αριστερά και με ωραία προσπάθεια πέτυ­χε το γκολ διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-4. Με αυτό το σκορ επήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. 
Στο 55΄ ο Τζανέτος με ω­ραίο σουτ διαμόρφωσε το σκορ σε 1-5 υπέρ του ΑΣ Κό­ρινθος 06. 
Στο 72΄ ο Μαυρέλης πέτυ­χε να αυξήσει το σκορ σε 1-6 και μετά από συνεχή πίεση 
Ο Λύγκος στο 85΄έπιασα σέντρα από αριστερά ένα ω­ραίο δυνατό σουτ βολέ στον αέρα και κάρφωσε κυριολε­κτικά την μπάλα στα δίκτυ­α του διακριθέντος τερματο­φύλακα Λίτσα, που αποσό­βησε σωρεία τερμάτων κλεί­νοντας το σκορ στο 7-1 υπέρ της ΑΣ Κόρινθος 06. 

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ (ΜΠΑ­ΜΠΗΣ ΠΑΤΡΑΣ): 

ΛΙΤΣΑΣ 
ΓΙΑΝΝΟΥ 
ΜΠΕΤΣΟΣ 
ΚΑΠΠΟΣ 
ΣΙΟΥΤΗΣ 
ΖΑΡΑΛΙΓΚΑΣ 
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 
ΜΑΥΡΕΛΗΣ 
BUZA 
ΜΑΡΟΥΛΗΣ 
ΓΑΝΟΥΤΖΗΣ 

Έπαιξαν και οι ΛΟΝΤΡΑΣ, ΘΗΒΑΙΟΣ, ΤΟΥΝΤΑΣ και ΝΙΚΟ­ΛΟΠΟΥΛΟΣ. 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 (ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ) 

ΣΚΟΥΡΤΗΣ 
ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ 
ΦΙΛΗΣ 
ΜΑΓΓΙΝΑΣ 
ΜΑΥΡΕΛΗΣ 
ΛΑΖΑΡΟΥ 
ΤΖΑΝΕΤΟΣ 
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ 
ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ 
ΛΥΓΚΟΣ 
ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ 
Έπαιξαν και οι ΒΡΕΝΟΖΙ, ΛΟΝΤΡΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ΔΕΛΩΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια