Header Ads

Δύο θανατηφόρα ατυχήματα από πτώση σε πηγάδια , συγκλόνισαν το Δήμο Κορινθίων , σε Σοφικό και Γαλατάκι

Τα δύο περιστατικά που συνέβησαν χθες στην Ανατολική Κορινθία και πιο συγκεκριμένα το πρωί στο Σοφικό και το μεσημέρι στο Γαλατάκι, με δύο άτυχους συμπολίτες μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο πάτο του πηγαδιού, συγκλόνισε την τοπική Κοινωνία, ευρύτερα το πανελλήνιο και ίσως να μην έχει προηγούμενο.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη το πρωί όπου ένας άτυχος νέος βρήκε φρικτό θάνατο από την πτώση στο πηγάδι. Η προσπάθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής Κορίνθου πολύ μεγάλη αλλά ήταν πια αργά. Ο άτυχος νέος ανασύρθηκε ωρίς τις αισθήσεις. Στην επιχείρηση διάσωσηςσυμμετείχαν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Η κοινωνία του Σοφικού συγκλονισμένη προσπαθεί να εξηγήσει τα αίτια της πτώσης του άτυχου νέου.
Το δεύτερο περιστατικό μόνο σαν κακόγουστο αστείο ακούστηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία. Και όμως λίγες ώρες αργότερα λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, ένας ακόμα συμπολίτης μας βρήκε φρικτό θάνατο στο πηγάδι του στην περιοχή του Γαλατακίου αυτή τη φορά. Η κατάληξη ίδια με την προηγούμενη: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και εδώ ο άτυχος ηλικιωμένος ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτελούσε με συγγενικό του πρόσωπο εργασίες στο κτήμα του. Εδώ λόγω του μεγάλου βάθους του πηγαδιού χρειάστηκε η συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ και με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Κορίνθου ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε νεκρός. Στην επιχείρηση συμμετείχαν εκτός από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και επικεφαλής το Νέο Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κορίνθου Πύραρχο Θεόδωρο Βάγια.


Πηγή: Π.Υ. και korinthosnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια