Header Ads

Δεν ευσταθούν οι κατηγορίες για πολιτικούς…

Δεν ευσταθούν οι κατηγορίες για πολιτικούς…



Όλο και μεγαλύτερη αναξιοπιστία φαίνεται να λαμβάνει η περιβόητη δικογραφία για την υπόθεση Novartis, που πρόωρα ήρθε στην επιφάνεια, εμπλέκοντας ακόμη και δύο πρώην πρωθυπουργούς. Φαίνεται πως για την ώρα το....μεγάλο σκάνδαλο που εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα από το 2006 μέχρι και το 2014 αρχίζει και καταρρέει, καθώς αδυνατούν οι ιθύνοντες να βρουν τις ενοχοποιητικές αποδείξεις. Μετά τις θέσεις πολιτικών , όπως του Άδωνι Γεωργιάδη, πως ο φάκελος του FBI δεν κάνει αναφορά σε κανένα πολιτικό πρόσωπο, έρχεται ένα από τα ιδρυτικά μέλη των ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος, να δηλώσει δημόσια πως η ελληνική διάσταση της υπόθεσης Novartis δεν εμπλέκει ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό πρόσωπο.
Χαρακτηριστικά ο ίδιος σημείωσε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική εκπομπή SBC Life: «Δεν προκύπτει ότι έχουν φύγει λεφτά από κάποιον άνθρωπο της Novartis και να έχουν πάει σε κάποιον πολιτικό. Το σκάνδαλο υπάρχει. Υπήρχε σκάνδαλο χρηματισμού χιλιάδων γιατρών με υλικών ή άυλων τρόπων. Αυτό έχει γίνει. Υπάρχει λογαριασμός στην Ελβετία της Novartis που έχουν δοθεί χρήματα σε γιατρούς. Εγώ θα πω για αυτά που έχω διαβάσει, αναφέρει σε σχετικό άρθρο του ο Δημοσιογράφος Άρης Δημόπουλος.Όσα έχω διαβάσει από τη δικογραφία δεν υπάρχει απόδειξη για μαρτυρίες κατά των πολιτικών και δεν υπάρχει η πληροφόρηση από που οι άνθρωποι αυτοί έχουν αυτή την γνώση. Αυτά που λένε δεν μπορούν να αποδειχθούν! Είναι μεγάλη υπόθεση, που σαφώς μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία. Ας κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι.
Τα αδικήματα έχουν διαγραφεί, αν υπάρχει κάτι θα πάει στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, που δεν υπάρχει διαγραφή. Οπότε θα τους κυνηγήσουμε. Θα τους πάρουμε το κεφάλι, που λέει ο λαός. Προφανώς και έχουν άδικο όταν λένε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, ακόμη μεγαλύτερο από τη Siemens. Δικαιολογώ όμως τον φίλο μου τον Μίμη Παπαγγελόπουλο, γιατί προφανώς δεν έχει διαβάσει την δικογραφία. Με όσα στοιχεία υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας δόλος ή σκοπιμότητα από πολιτικό. Απ’ ό,τι προκύπτει από το FBI, οι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis. Όπως περιγράφονται αυτές οι καταστάσεις, μου μοιάζει ότι υπάρχουν κάποια εσωτερικά θέματα στη Novartis. Δηλαδή, φαίνεται να ξεπλένονται χρήματα εντός της Novartis και να έχει ξεσπάσει όλη αυτή η ιστορία». ‘Όλα μυρίζουν «Μαύρη Επιχείριση» Αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού από τα Συλλαλητήρια… με κάποιον επιδιωκόμενομ στόχο…

Δεν υπάρχουν σχόλια