Header Ads

Εντολή Πούτιν: Προετοιμαστείτε για πόλεμο…

Η Έκρυθμη και απρόβλεπτη κατάσταση, την οποία βιώνουμε ως Έθνος και ως Λαός σε μία εντελώς αρνητική Μνημονιακή, άθλια οικονομική και πολιτική πραγματικότητα, μου έδωσε ερέθισμα αναζήτησης ενός ενημερωτικού άρθρου του Κίμωνα Χαραλάμπους, που είχα διαβάσει στο el.gr του δημσιογράφου Δ. Λιακόπουλου, πριν από δύο περίπου μήνες. Έψαξα και το βρήκα στα αρχεία μας στον φάκελο των «υπόψη». Τι έλεγε το άρθρο:
Άρχιζε με την φράση « Προετοιμαστείτε για πόλεμο»! Και συνέχιζε. Αυτή είναι η εντολή που έδωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια συνάντησης με επιτελικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων στο Σότσι. Μετά την επιτυχία της Ρωσίας στην Συρία, η εν λόγω δήλωση κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης με τον Πούτιν να προειδοποιεί τις ρωσικές εταιρίες, αμυντικές και όχι μόνο, πως πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του στρατού σε περίπτωση μεγάλου πολέμου.
«Η ικανότητα της οικονομίας μας να αυξήσει την στρατιωτική παραγωγή και τις στρατιωτικές υπηρεσίες σε μια δεδομένη στιγμή συνιστά μια από τις σημαντικότερες πτυχές της στρατιωτικής ασφάλειας». Αυτό δήλωσε ο «Τσαρ Βλαντ» και πρόσθεσε: «Ως εκ τούτου, όλες οι στρατηγικές και μεγάλες επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι έτοιμες, ανεξάρτητα από το καθεστώς ιδιοκτησίας τους». Σε εποχή πολέμου, το κράτος χρησιμοποιεί τους πάντες. Ο Πούτιν γνωρίζει πως οι γεωπολιτικές υπηρεσίες της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή και όχι μόνο δεν θα μείνουν αναπάντητες. Η στιγμή ενός παγκόσμιου πολέμου πλησιάζει. Όπως μεταδίδουν, μάλιστα, διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος ηγέτης υπενθύμισε στους παρισταμένους ότι είχαν συζητήσει λεπτομερώς το θέμα πριν από δύο χρόνια.
«Έχουν δοθεί οδηγίες σε σχέση με τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής, την δημιουργία αποθεμάτων υλικού, εφοδίων και την διασφάλιση της μεταφοράς των στρατευμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά. «Η Ρωσική οικονομία πρέπει να αυξήσει τις δαπάνες στην στρατιωτική παραγωγή και να επικεντρωθεί σε νέες στρατιωτικές επενδύσεις. Ο στρατός και το Ναυτικό μας πρέπει να διαθέτουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, καλύτερο από τους ξένους ανταγωνιστές μας. Αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να είμαστε καλύτεροι», τόνισε. ΚΙ εμείς τι κάνουμε; Συζητάμε διαφωνούντες στα ερείπια της φτώχειας που μας δέρνει.
Αναρτιέμαι ποίοι πολιτικοί, ποίας χώρας βρίσκονται στην εξουσία, που δεν τολμούν να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση πως τα « Ίμια είναι Ελληνικά» ξεπουλώντας ό,τι δεν παρέδωσαν οι προηγούμενοι, απέναντι σε μία αντιπολίτευση, που παραμένει άτονος θεατής, ενώ οι Εισαγγελείς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρούν σιγή ιχθύος; Τα συμπεράσματα δικά σας!
«Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια