Header Ads

Ο αφελληνισμός ξεκινάει από τη γλώσσα...

Στην προσπάθειά μου να αναζητήσω την εβδομαδιαία ύλη της εφημερίδας μας. Χρησιμοποιώ, ως πηγή πληροφόρησης και το διαδίκτυο. Στο Internet υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδων. Εκεί σε αυτόν τον απέραντο Επικοινωνιακό χώρο γίνεται το έλα να δεις . Οι ευκολίες ενημέρωσης είναι και αυτές χωρίς κανένα φραγμό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πάντα είναι έγκυρα και αληθινά. Χρειάζεται πολλές γνώσεις, υψηλό δείκτη νοημοσύνης για να αποφύγεις κείμενα, που είναι γραμμένα από χέρια ανθρώπινων όντων, τα οποία παίζουν τη Σύγχρονη Κοινωνική Μηχανική ή Προπαγάνδα στα πέντε δάκτυλα του ενός χεριού.
Κάθε φορά, που μπαίνω στο διαδίκτυο προσπαθώ σκληρά να αντισταθώ στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις, όπως επιτήδεια κείμενα αθώας δήθεν Εθνικής και πατριωτικής προέλευσης , που σου ενσταλάζουν καινοτόμες ιδέες. Η δημοσιογραφική μου ιδιότητα με έχει κάνει κοινωνό με το στυγερό έγκλημα, που συντελείται στο Διαδίκτυο εναντίον της Ελληνικής γλώσσας. Όλα οδηγούν χωρίς να το καταλάβεις στον “εκσυγχρονισμό”, όπως τον έλεγε στο διάβα της καταστροφής και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κ. Σημίτης.
Πολύ γρήγορα αντικατεστάθη η γραφομηχανή με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος προσαρμόστηκε πριν καλά καλά θεσπίσουν κάποιοι φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας το μονοτονικό, σχεδόν αμέσως οι μεθοδεύσεις πεμπτοφαλαγγιτών των Επικυρίαρχων επέβαλαν την υποβάθμιση της Ελληνικής γλώσσας. Οι παραδοσιακοί εκδότες των εφημερίδων ή αλλαξοπίστησαν ή εκτοπίσθηκαν, ακόμα και δολοφονήθηκαν από το “Σύστημα” για να πέσουν τα ΜΜΕ στα χέρια βολικών συνοδοιπόρων.
Ειδικά οι νέε γενιές των Ελλήνων επηρεασμένες από την καθολική σχεδόν δημόσια υποχώρηση της ταυτότητάς μας, που μεθοδεύεται ακόμα και από το καθ΄ ύλην αρμόδιο Υπουργείο, εξαφανίζουν και καταστρέφουν συστηματικά τη γλώσσα μας, τον γραπτό και προφορικό μας λόγο, την ομορφιά του ήχου της, τον πλούτο των συνειρμών της, τα κόμματα, τα πνεύματα, τη γλώσσα των ποιητών μας. Ακόμα και οι απλοί κειμενογράφοι στο Διαδίκτυο, αν δεν είναι μερικοί από αυτούς πράκτορες, παραποιούν τη γλώσσα κατά το δοκούν. Γράφουν με το ατονικό σύστημα, όλα τα γράμματα με κεφαλαία ή με λατινικά ή Αγγλικά στοιχεία και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σου. Τα βλέπω και τότε καταλήγω στην άποψη, πως αφελληνίζουν τους Έλληνες στερώντας τους το μεγαλύτερο δώρο του Θεού, την Ελληνική γλώσσα! Και εμείς τους το επιτρέπουμε. Είμαστε συνένοχοι αφού δεν αντιδρούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια