Header Ads

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

-Ειλικρινά υποκλίνομαι μπρος στους πολυετείς αγώνες του αξιότιμου κ. Μέρτζου, για την διάσωσητης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Βέβαια χωρίς να ξεχνάμε και τον σημαιοφόρο στην προσπάθεια της διάσωσης εν ειρήνη,τον αείμνηστο Υπουργό κ. Νικόλαο Μάρτη.
- Σας διαβεβαιώ ειλικρινά δεν ένοιωσα καλά, διαβάζοντας το κατηγορώ του, προς τους Ιεράρχεςτης Ελλαδικής Εκκλησίας, ενώ γνωρίζει πολύ καλλίτερα από κάθε Έλληνα ότι, το Ιερατείο της Μακεδονίας ήταν πρωτοπόροι στον Μακεδονικό Αγώνα και ως εκ τούτου γνωρίζει και την σφαγή σχεδόν όλων τωνΜητροπολιτών και πλήθος απλών ιερέων από τους Βουλγάρους Κομητατσίδες.
- Έχει να απαντήσει και ηταπεινώτης μου, σε ορισμένα από τα αριθμημένα
θέματα του κατηγορητηρίου Κειμένου, αλλά προς Θεού, το θεωρώ μεγάλο λάθος όταν δύο Άνθρωποι διακαώς αγωνίζονται για την Μακεδονία μας και γενικότερα για την Ελλάδα, να διαφωνούν συμφωνούντες και να συμφωνούν διαφωνούντες.
- Το κείμενο αυτό που δημοσιεύτηκε στην «ΕΣΤΙΑ» στις13-1-18, του αξιότιμου και αγωνιστή για τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας μας, εμένα τουλάχιστον, μου θύμισε την παροιμία που επαναλαμβάνει ο λαός σε ορισμένες περιπτώσεις’<<Είναι σαν την παραγωγική αγελάδα, που μερικές στιγμές ρίχνει μια κλοτσιά στον κουβά και χύνει όλο το γάλα>>.
-Πιστεύω
ότι στις μέρες μας, αναζωπυρώνεται και πάλι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, αλλά υπό νέανπλέον μορφή και μάλιστα πολύ επικίνδυνη για το μέλλων της Μακεδονίας μας. Ας το έχουν υπ’ όψιν των, αυτοί που σήμερα παίρνουν αποφάσεις, για το μέλλων της Πατρίδος μας.


Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε. α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια